Următorii în top sunt Dorin Chirtoacă. Edilul capitalei se bucură de încrederea a 32% dintre respondenți. 31% dintre participanții la sondaj au spus că au cea mai mare încredere în liderul PSRM, Igor Dodon.

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, se bucură de încrederea a 27% dintre respondeți, iar liderul PCRM, Vladimir Voronin, de 21%, la același nivel cu liderrul PL, Mihai Ghimpu.

E de menționat că actualul premier Chiril Gaburici, deși este în funcție de doar două luni, l-a depășit în topul încrederii pe cel care l-a propus în funcție, liderul PLDM, Vlad Filat. Gaburici deține aceeași cotă de încredere în rândul populației ca și președintele Nicolae Timofti - 11%.Sondajul a fost realizat în perioada 28 martie - 7 aprilie 2015, pe un eșantion de 1104 persoane, cu vârsta de peste 18 ani, din 85 de localități. Marja de eroare este de plus/minus 3%. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!