Top 5 cei mai buni luptători MMA (arte marțiale mixte) din anii 2000

Top 5 cei mai buni luptători MMA (arte marțiale mixte) din anii 2000

Au fost selectați top 5 cei mai buni luptători de arte marțiale mixte (MMA, sport de contact) „Este foarte dificil să alegem un număr atât de mic dintr-un număr foarte mare de atleți performanți care au existat de-a lungul anilor”, spun experții. MMA a devenit unul dintre cele mai importante spectacole de sport și divertisment din lume, iar dacă sunteți interesați să urmăriți acest sport și să pariați, trebuie să profitați de Bet365 cod bonus, care se regăsește pe JohnnyBet. Acest site găzduiește cea mai mare selecție de bonusuri și promoții pe care le veți găsi online. Totodată, există și coduri promoționale fantastice pe care le puteți folosi cand pariați pe luptele MMA.

Când vorbim de primii 5 cei mai buni luptători de arte marțiale mixte din anii 2000, există câteva nume legendare implicate: Matt Hughes, Georges „Rush” St. Pierre, Chuck „The Iceman” Liddell, Anderson „The Spider” Silva, Randy „The Natural Couture”, Jon Jones, Fedor Emelianenko, Khabib Nurmagomedov, Daniel Cormier, Demetrious Johnson și Conor McGregor.

Matt Hughes

Publicitate

Matt Hughes s-a retras în 2013, dar este imposibil să ignorăm succesul de care s-a bucurat de-a lungul carierei sale. Este de două ori campion UFC Welterweight, membru al UFC Hall of Fame și membru al NJCAA Hall of Fame. În plus, Hughes a învins toată opoziția disponibilă în divizia semimijlocie a Ultimate Fighting Championship și și-a apărat titlul de șapte ori. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari luptători de MMA, kilogram pe kilogram, pe care i-am văzut vreodată.

Georges St. Pierre

Unul dintre puținii bărbați care au provocat înfrângerea lui Hughes este Georges „Rush” St. Pierre. Canadianul s-a retras în sfârșit în 2017, după ce a avut o scurtă revenire în acțiune. St-Pierre a câștigat titluri în divizia semimijlocie, făcându-l campion în două divizii la UFC. A fost desemnat de trei ori atletul canadian al anului și deține a doua cea mai lungă serie de titluri combinate din istoria UFC.

Anderson Silva

Anderson „The Spider” Silva este unul dintre bărbații încă activi în prezent pe această listă a primilor 5 cei mai buni luptători MMA din anii 2000. Fostul campion UFC Middleweight deține recordul pentru cea mai lungă perioadă de posesie a titlului UFC (2.457 de zile), plasându-l pe St. Pierre pe locul al doilea. Succesul de victorii a început în 2006 și s-a încheiat în 2013, cu un total de 16 victorii. În ochii multor oameni, inclusiv președintele UFC, Dana White, comentatorul UFC, Joe Rogan, Silva este cel mai bun luptător MMA din toate timpurile.

Jon Jones

Un alt luptător MMA care este încă activ, dar considerat unul dintre cei mai mari din domeniul său din anii 2000, este Jon Jones. După ce și-a început cariera în 2008, Jones a început mai târziu decât multe alte nume din acest articol, dar a făcut deja destul pentru a fi considerat luptător MMA bun. Jones a devenit cel mai tânăr campion din istoria UFC când l-a învins pe Maurício Rua la UFC 128 și deține mai multe recorduri în divizia supergrea.

Fedor Emelianenko

În cele din urmă, ajungem la Fedor Emelianenko, luptător MMA din divizia supergrea. El s-a bucurat de o carieră extraordinară de-a lungul Campionatului MMA Pride Fighting și al Campionatului Mondial FIAS Combat Sambo, unde a deținut titlul la categoria supergrea în numeroase ocazii. Emelianenko a intrat într-o cursă neînvinsă de 28 de lupte și a învins mai mulți foști campioni UFC.

„Cu siguranță există mai mulți luptători uimitori pe care nu i-am putut plasa în lista noastră limitată. Așteptăm să vă exprimați părerea cu privire la cine ar mai trebui să facă parte din această listă”, spun cei de la JohnnyBet.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal