„E meritul nostru comun”. Echipa celei mai bune vinării din Moldova, despre lecția de perseverență și unitate (FOTO)

„E meritul nostru comun”. Echipa celei mai bune vinării din Moldova, despre lecția de perseverență și unitate (FOTO)

La nici 10 ani de la fondare, vinăria RADACINI Wines a devenit unul dintre liderii vinificației moldovenești, obținând rezultate semnificative la capitolul calitate. Mai mult, în tot acest timp vinăria a cucerit noi piețe de desfacere în întreaga lume. Recent, în cadrul ceremoniei de deschidere a celei de-a 19-a ediții a Zilei Naționale a Vinului, companiei i-a fost oferit „Marele Premiu pentru merite deosebite în domeniul vinificației 2020”.

Potrivit reprezentanților RADACINI Wines, în spatele acestui premiu se află o echipă de peste 40 de profesioniști care contribuie la creșterea vinăriei, astfel încât aceasta să ofere consumatorilor din întreaga lume vinuri de calitate: roşii, albe, rosé, realizate atât din soiuri autohtone, cât și din soiuri internaționale.

...

Publicitate

„Radacini este un mecanism aflat într-o mișcare continuă. În spatele acestei mișcări stau oameni care se conduc de dragostea pentru munca pe care o fac. Fiecare dintre cei 40 angajați ai companiei sunt maeștri ai profesiei pe care o îmbrățișează. Credem cu tărie că, la un moment dat, vinurile moldovenești se vor asocia în întreaga lume, în primul rând cu brandul Radacini și vom face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple”.

Vasile Luca, Director General al Radacini Wines

Autor:

De menționat că RADACINI Wines cultivă o atitudine responsabilă față de fiecare angajat în parte, dar și față de tehnologiile în care investește constant.

„Radacini înseamnă pentru mine abilitatea de a ține pasul cu provocările timpurilor în care trăim și de a menține tradițiile vinificației folosind echipamente tehnice de ultimă generație. Laboratorul nostru este unul dintre puținele din Moldova care sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație. Aș dori să mai adaug că Radacini mai înseamnă pentru mine și oportunitatea de a lucra într-o echipă de oameni cu aceleași idei și valori ca ale mele”, recunoaște Elena Coceva, șef de laborator.

Autor:

...

Un lucru pe care este lesne să-l observi la RADACINI Wines este atașamentul angajaților față de companie. Pentru ei, vinăria nu este doar un loc de muncă, dar și o familie unită, în care fiecare care știe exact ce are de făcut și cum trebuie să obțină rezultatele dorite.

„Radacini înseamnă acasă, acolo unde te simți cel mai bine și unde tot timpul ești așteptat de cei dragi. Vinul nostru are un potenţial în care credem şi acesta este motivul care ne face să muncim cu multă dedicație”, menționează Vasile Slutu, viticultor.

Autor:

...

Pentru Liudmila Vasilieva, Directorul Financiar al companiei, însă, vinurile Radacini înseamnă respectul faţă de munca celui care a cultivat viţa de vie și care, cu migală, pricepere şi multă conştiinţă, produce vinul.

„Punctele forte ale echipei noastre sunt potențialul mare, personalul calificat, motivarea bună și obiectivele comune, spre care tindem cu toții – să producem vinuri cu adevărat bune. Consider că vinăria are toate șansele să devină în curând lider în vânzări, atât pe piața locală, cât și la export”, a mai adăugat Liudmila Vasilieva.

Autor:

...

Alla Brega, Manager în Departamentul Vânzări, vine să întărească această idee. Potrivit ei, „vinăria Radacini înseamnă o familie de oameni harnici, care știu ce înseamnă grija și atenția față de vin, iar potențialul companiei urmează să-și atingă apogeul și să se mențină ulterior ca și lider în sectorul său.”

Autor:

...

Fiecare angajat al vinăriei pare să aibă un scop foarte bine definit, în tandem cu ambiția de a-și atinge obiectivele, fapt pe care îl confirmă Elena Uporova, Directorul Departamentului Marketing.

„Suntem o companie dinamică, cu oameni plini de o ambiție sănătoasă. ECHIPA este punctul nostru forte, întrucât doar oamenii uniți de un scop comun, așa cum sunt colegii mei, pot transforma ideile în succes”, a declarat Elena Uporova.

Autor:

...

***

„Marele Premiu pentru merite deosebite în domeniul vinificației” este decernat anual de Guvernul Republicii Moldova și Oficiul Național al Viei și Vinului. Acest premiu se conferă pentru merite deosebite în fabricarea vinurilor de calitate înaltă, propagarea tradițiilor și calității excelente a vinurilor autohtone, promovarea imaginii Republicii Moldova ca țară vitivinicolă pe arena internațională, precum și pentru contribuția la dezvoltarea turismului vitivinicol moldovenesc.

Deși are o istorie relativ scurtă, fiind înființată în anul 2011, vinăria Rădăcini Wines a avut o evoluție rapidă, iar cele trei crame de prelucrare a strugurilor, părți componente ale companiei, au permis crearea vinurilor autentice de cea mai înaltă calitate. Podgoriile proprii sunt situate în 3 zone viticole - Codru, Ștefan Vodă și Valul lui Traian, pe o suprafață totală de 800 de hectare. Noua cramă, cu sediul în orașul Cricova, a fost dată în exploatare în anul 2019 și este dotată cu echipament de ultimă generație și cu un laborator ultramodern.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal