Linella lansează Campania „Călătorește altfel - lasă bucătăriile lumii să intre în casa ta”. Premiul mare - o rulotă! (VIDEO)

Linella lansează Campania „Călătorește altfel - lasă bucătăriile lumii să intre în casa ta”. Premiul mare - o rulotă! (VIDEO)

„CĂLĂTOREȘTE ALTFEL – LASĂ BUCĂTĂRIILE LUMII SĂ INTRE ÎN CASA TA!”, aceasta este noua campanie națională inițiată de LINELLA, prin care invită consumatorii să descopere noi experiențe culinare. Așa cum orice călătorie are mereu puse deoparte surprize și cadouri,  cei care fac cumpărături în oricare magazin Linella din țară, pot câștiga unul din cele 2020 de vouchere a câte 500 lei sau premiul mare – un automobil cu rulotă.

Călătorim virtual în patru zone ale lumii

Campania are scopul de a împărtăși o altă perspectivă de a percepe lucrurile, care ne dă ocazia să redefinim noi moduri prin care și în continuare putem explora lumea. Printr-un circuit culinar în patru zone diferite ale lumii, LINELLA propune o călătorie altfel, prin care să descoperim împreună deliciile celor mai renumite bucătării, iar punctul de destinație final va fi #acasa.

Publicitate

„Anul 2020 este anul reinventării, anul în care găsim inspiraţie pentru a călători altfel. Am fost puși în fața unor provocări, trăim o nouă realitate, la care ne adaptăm și pe care, în același timp, o construim. Cu toții am amânat sau am renunțat la vacanțele de pe litoral sau în alte destinații îndepărtate. Și totuși, toate acestea înseamnă că, deși lumea s-a schimbat, avem o mulțime de moduri prin care să descoperim noi experiențe. Linella a fost dintotdeauna aproape de oameni, iar acest lucru rămâne neschimbat și în această perioadă. Acum când lumea arată diferit, propunerea noastră pentru consumatori este ca, în timp ce rămân atenți la sănătate și siguranță, să explorăm lumea altfel, timp de 8 săptămâni să pornim împreună într-un tur gastronomic virtual prin care vom descoperi bucătăriile lumii, oferind desigur și o serie de premii.”

Autor:

Condițiile tombolei cu premii

În perioada 22 octombrie – 16 decembrie 2020, consumatorii care fac cumpărături în magazinele Linella din țară de minim 200 de lei pe un singur bon fiscal, în care se vor regăsi și cel puțin 2 produse din revista promoțională activă la momentul cumpărăturii, pot câștiga marele premiu - un automobil cu rulotă pentru vacanțe și experiențe memorabile alături de cei dragi sau unul din cele 2020 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 de lei fiecare. Pentru a participa la tombolă, consumatorii trebuie să înscrie codul de participare primit pe anexa bonului fiscal la casele de marcat, pe SITE-ul campaniei, iar fiecare cod de participare înscris înseamnă o șansă în plus pentru a câștiga unul din cele 2021 de premii. Mai multe detalii și regulamentul campaniei se găsesc AICI.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal