„Ce poate face un președinte de 45 de kg” sau cum își face campanie Maia Sandu (VIDEO)

„Ce poate face un președinte de 45 de kg” sau cum își face campanie Maia Sandu (VIDEO)

„Ce poate face un președinte de 45 de kg?”. Așa a glumit candidata PAS, Maia Sandu, pe seama sa, la o întâlnire electorală din orașul Călărași. „Poate face foarte multe”, a continuat politiciana în fața mulțimii. Ce le promite alegătorilor și ce propuneri de schimb de salariu a avut, vedeți în video de mai jos.

„Sunt oameni care întreabă ce poate face președintele într-o țară parlamentară. Unii mă întreabă ce poate face un președinte de 45 de kg. Eu vă spun cu toată încrederea – un președinte onest, curajos și care ține la oameni poate face foarte multe. O să numească în funcția de prim-ministru un om onest, o să numească în funcții de judecători doar oameni cinstiți, o să stea pe capul Procuraturii până o să vedem progrese reale în investigarea tuturor hoțiilor, schemelor”, a declarat candidata la o întâlnirea electorală la care au participat peste 50 de persoane.

Publicitate

După discurs, simpatizanții Maiei Sandu au năvălit. „E cu Covid, vă rog frumos”, a subliniat politiciana în timp ce fusese cuprinsă de o femeie.

„Oamenii vin, uneori e mai greu să-i convingem să păstreze distanța. Oamenii care vin la întâlnirile cu noi neapărat poartă masca, dar se mai întâmplă și oameni care sunt în trecere, pe ei e mai greu să-i convingem. Sunt întâlniri în aer liber, e greu să controlăm”, a declarat lidera PAS.

„Eu cred că Maia Sandu o să fie a doua Merkel, ea o să fie ca o mamă a Republicii Moldova”, a menționat un bărbat.

Iar o femeie i-a propus candidatei să-și schimbe salariul pe pensia ei. Deși politiciana a subliniat că nu primește salariu, se pare că nu a fost suficient de convingătoare.

Menționăm că AGORA a solicitat de la fiecare candidat la prezidențiale agenda întâlnirilor electorale. Deocamdată, doar echipa de campanie a lui Igor Dodon nu ne-a oferit aceste informații și nu a dat curs solicitării. Iar echipa liberalului Dorin Chirtoacă ne-a spus că acesta și-a suspendat întâlnirile electorale din cauza pandemiei.

Vezi și: Cu bodyguarzi și mașină blindată, Usatîi cere voturile alegătorilor. Cum au loc întâlnirile electorale (VIDEO)

Fără Filat, candidatul PLDM la prezidențiale cutreieră țara în căutarea voturilor. De la „nu vă știe lumea” la „toți se pornesc să câștige” (VIDEO)

Salarii, pensii, iluminat, drumuri... Promisiunile Violetei Ivanov au curs gârlă la Criuleni: „Dacă va fi nevoie, voi dormi la Guvern” (VIDEO)

Alături de „viitorul premier”, Andrei Năstase își face campanie prin țară. Iată ce le promite alegătorilor (VIDEO)

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie 2020. În cursă au fost înregistrați opt candidați: Renato Usatîi (PN), Andrei Năstase (Platforma DA), Tudor Deliu (PLDM), Igor Dodon (c. independent, susținut de PSRM), Violeta Ivanov (PP Șor), Maia Sandu (PAS), Octavian Țîcu (PUN) și Dorin Chirtoacă (blocul Unirea).

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal