Anatolie Bocla, croitorul priceput și la antreprenoriat: „Noi ajutăm oamenii să se simtă bine și siguri pe ceea ce poartă”

Anatolie Bocla, croitorul priceput și la antreprenoriat: „Noi ajutăm oamenii să se simtă bine și siguri pe ceea ce poartă”

Un proverb spune că „haina nu îl face pe om”. Totuși, o ținută bine aleasă, care se potrivește perfect cu stilul și dispoziția ta, cu siguranță îți poate face ziua mai bună și te poate scoate în evidență. De acest lucru s-a convins și Bocla Anatolie, proprietarul unei croitorii cunoscute din orașul Edineț, care ajută zilnic zeci de oameni să-și creeze ținutele perfecte. A îndrăgit croitoria încă de când era copil, ambii săi părinți fiind croitori de profesie, iar când a ajuns la etapa să-și aleagă îndeletnicirea, a mers cu încredere la Școala de Croitori.

Croitorul de la Edineț, priceput în toate

Dacă ar fi să întrebăm oamenii din oraș unde putem să ne coasem sau modificăm o haină în Edineț, majoritatea ne-ar trimite anume la croitoria domnului Anatolie, amplasată chiar în piața din centrul orașului. Astăzi aici activează 7 croitori iscusiți, iar cu ajutorul unui suport financiar de la Microinvest, proprietarul croitoriei, Anatolie Bocla, a reușit să-și doteze punctul de producere cu mașini de cusut și utilaje de ultimă generație, potrivite pentru orice tip de țesături și croieli.

„Pasiunea pentru meșteșugul de a croi o am în sânge de la părinții mei. Ei aveau o croitorie, iar fiind copil am participat la toate etapele de coasere a hainelor și am îndrăgit și eu această îndeletnicire. Mi-am făcut studiile în Chișinău, în acest domeniu, după care am revenit în Edineț unde am lucrat specialist în croitorie, timp de 18 ani. După privatizare, împreună cu echipa am început să lucrăm în baza patentei și așa, puțin câte puțin, mi-am pus pe picioare mica mea afacere. Coasem tot ce se poate de cusut, de la adaptarea hainelor pentru diverse mărimi, până la ținute de gală. La nunțile de înainte de pandemie, îmbrăcam toți oaspeții cu câte două costume sau rochii. Și acum avem comenzi, nu există haină pe care nu am putea să o ajustăm”, ne-a povestit entuziasmat Bocla Anatolie, în timp ce ne-a prezentat mica, dar confortabila sa croitorie.

Autor:

Publicitate
...

„În pandemie am cusut măști pentru tot orașul Edineț. Asta ne-a ajutat să supraviețuim”

Anatolie Bocla

Autor:

...

„Dacă lucrezi și ai venit, nu ai de ce să te temi de credite, mai ales de la Microinvest”

Anatolie Bocla

Autor:

Investițiile corecte și bine gândite, făcute la momentul oportun au toate șansele să-ți aducă doar rezultate frumoase. Trebuie doar să faci acest pas cât mai conștient și să apelezi la o organizație de creditare responsabilă. Bocla Anatolie nu s-a temut niciodată de credite, iar după primul împrumut luat la Microinvest, pentru achiziționarea unor mașini de cusut noi pentru croitoria sa, a înțeles cât de importantă poate fi o colaborare cu un creditor responsabil.

„Despre credite am o părere foarte bună, dacă vrei să crești, te ajută foarte mult. Colaborarea mea cu Microinvest, încă de la primul credit s-a dovedit a fi una productivă, din toate punctele de vedere. I-am explicat expertului în creditare ce planuri am și de ce am nevoie și el mi-a oferit cea mai bună soluție. Sunt deja la al patrulea credit. Ultimul l-am luat pentru refinanțare, cu o sumă mai mare și pe o perioadă mai îndelungată. Țin la istoria mea creditară, de aceea nu am avut nicio situație de întârziere, chiar și în pandemie. Noi am lucrat și am achitat totul la timp. Secretul succesului nu e deloc complicat: banii trebuie investiți corect și cu cap, nu cheltuiți în aer”, afirmă cu încredere, Anatolie Bocla.

Autor:

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal