Grafit Holding - o echipă de oameni grozavi și tineri își deschide ușile pentru noi angajați (VIDEO)

Grafit Holding - o echipă de oameni grozavi și tineri își deschide ușile pentru noi angajați (VIDEO)

Pe piața muncii de la noi, valorile europene și capitalul german înseamnă GRAFIT Holding. Compania contribuie la soluționarea problemei de supraproducție în relațiile B2B, demonstrând grija pentru mediul înconjurător. Vezi ce presupune cariera la Grafit, de ce calități ai nevoie pentru a te angaja și ce beneficii are un job cu salarii și condiții europene, la noi acasă.

„Grafit Holding este o companie multinațională, care se ocupă cu achiziții și vânzări de supra-stocaje, cu diferite tipuri de produse. Deci noi salvăm planeta de la supra-producere prin aceea că găsim alte piețe de desfacere pentru produsele care nu mai au cerere pe o altă piață. Lucrăm în Europa, lucrăm în SUA.”

Artiom Ojog, membru al consiliului de Administrație, responsabil de achiziții și vânzări

Autor:

Publicitate
...

Compania GRAFIT Holding are reprezentanțe în mai multe țări europene și SUA. Cea mai mare concentrație de personal este în Republica Moldova – cca 300 de angajați.

„Eu sunt, pot să spun așa, un veteran, venind în companie de la începuturi, de la primul proiect practic – acolo am venit ca un agent de achiziții, cunoscând doar o limbă străină. Am reușit să cresc și să avansez în carieră până la postul pe care-l ocup la moment în holding. Peste tot se cere o experiență – noi nu cerem asta, decât dorința de lucru, de a fi flexibil, cunoștințe evident de o limbă străină. Dacă cunoaște și două va fi doar în avantajul tău – ai posibilitatea să acoperi mai multe piețe și respectiv să avansezi: comision, planuri și creșterea. Vrem să ne creștem oamenii aici și le oferim această posibilitate să avanseze – depinde doar de ei. Compania le oferă toate instrumentele necesare, compania are grijă de angajații săi, se simte acest suport și în lucru, și în pauzele de masă sau în activitățile extra pe care le avem după lucru”, spune Olesea Cebotaru, senior manager departament Achiziții.

Autor:

...

Avansarea în cadrul companiei este bazată pe meritocrație. Angajații primesc salarii decente și condiții de muncă europene în timp ce rămân aproape de cei dragi. Pe lângă salariu motivant, angajații dispun de prânzuri gratuite, instruiri și premii

„Grafit pune la dispoziție traininguri care te ajută să crești în carieră, să treci tot procesul. Pentru nimeni din cei care sunt acum la Grafit nu a venit aici cu universitatea de achiziții sau vânzări – aceste momente se învață aici. Principalul este să fie dorința omului de a lucra – este cel mai important criteriu. Fiecare director, manager care este la moment în companie a fost crescut în GRAFIT. Fiecare persoană care vrea să ajungă manager trebuie să înceapă de la un junior de vânzări sau achiziții așa ca să înțeleagă tot procesul – foarte util în activitatea ulterioară”, declară Cristina Dobrea, manager de vânzări.

Autor:

...

„În timpul stării de urgență, o mare parte din angajații noștri au lucrat de la distanță. A fost o activitate bine monitorizată și, vreau să vă spun că ne-am descurcat destul de bine, deoarece rezultatele noastre au fost cât de cât stabile”, mai menționează Cristina Dobrea.

Toată activitatea este construită în jurul unui sistem IT unic și a unei activități bine coordonate a 400 de angajați în Moldova, Ucraina și Germania. Dacă știi o limbă străină și ești gata să salvezi planeta. Vino la GRAFIT și pătrunde în lumea achizițiilor internaționale de cel mai înalt nivel

„Toate proiectele noastre sunt în creștere, plus lansăm la fiecare 2-3 ani proiecte noi – poziții deschise sunt permanent: în domeniul IT, în domeniul procesării de date și desigur vorbitori de limbi străine europene, desigur germana, franceza, engleza, dar căutăm în permanență și vorbitori de poloneză, ungară, sârbă ș.a.m.d”, mai menționează Artiom Ojog, membru al consiliului de Administrație, responsabil de achiziții și vânzări.

Autor:

Grafit Holding - o echipă de oameni grozavi și tineri

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal