Totalurile Campaniei „Împrumută Înțelept cu Microinvest”: impact de peste 1,5 mln de persoane

Totalurile Campaniei „Împrumută Înțelept cu Microinvest”: impact de peste 1,5 mln de persoane

Fiecare din noi s-a gândit măcar o dată să solicite un credit, fie pentru nevoi personale, automobil sau dezvoltarea propriului business. Ca să faci acest pas sigur și responsabil, odată cu ideea de a lua un credit, trebuie să ai în minte și necesitatea de a te informa cât mai detaliat despre întreg procesul și condițiile de creditare. Cei de la Microinvest își doresc clienți cu decizii conștiente, iată de ce aceștia vor fi sprijiniți pentru a-și transforma creditul într-un avantaj. În acest sens, pentru al șaselea an consecutiv, octombrie devine luna în care învățăm cum să împrumutăm înțelept și responsabil.

Microinvest, parte a campaniei mondiale #BWC2020

#BWC2020 este o campanie care derulează concomitent în peste 100 de organizații din toată lumea și vine să informeze oamenii despre cum să împrumute înțelept. Microinvest este unica organizație din Moldova, participantă a campaniei, care în fiecare an își informează clienții și partenerii, despre toate etapele unui credit responsabil și alegerea unui creditor de încredere. Anul acesta, majoritatea activităților au fost organizate online, dar asta nu a influențat în niciun fel realizarea obiectivului de bază al campaniei – împrumuturi înțelepte, care aduc doar avantaje.

O scurtă retrospectivă a campaniei „Împrumută Înțelept cu Microinvest”

Autor:

Publicitate

7 clienți Microinvest au povestit despre experiența lor de creditare

Ce poate fi mai plăcut decât un client mulțumit, care povestește cu entuziasm și mândrie despre experiența sa de colaborare cu Microinvest, scopurile realizate și planurile de viitor? În luna octombrie am cunoscut 7 istorii de succes ale clienților Microinvest, care și-au realizat visurile cu ajutorul suportului financiar al companiei.

Fiecare din ei a dezvăluit care este secretul împrumuturilor înțelepte, cum să obținem din credite doar beneficii și să evităm situațiile neplăcute legate de penalități și supraîndatorări. În calitate de creditor responsabil, Microinvest contribuie la realizarea visurilor persoanelor din diverse domenii, oferind împrumuturi pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, credite auto, pentru business și agricultură. Află istoriile clienților în rubrica: Noutăți Microinvest.

„În fiecare an, în luna octombrie trecem împreună cu clienții și partenerii noștri peste toate etapele solicitării unui credit și învățăm să împrumutăm înțelept. Acesta este unul din obiectivele de bază ale organizației noastre - să creăm relații durabile și de încredere cu fiecare client și partener, pentru a asigura istorii creditare frumoase, afaceri prospere și clienți mulțumiți. Suntem bucuroși să fim parte a unei campanii cu răsunet mondial, #BWC2020 și să contribuim la educația financiară a oamenilor din țara noastră. Sperăm să culegem tot anul împrejur rezultatele frumoase ale campaniei.”

Dumitru Svinarenco, director executiv al OCN Microinvest SRL

Autor:

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal