Cartea de bucate care te învață să mănânci echilibrat și ne dă rețete pentru sănătate

Cartea de bucate care te învață să mănânci echilibrat și ne dă rețete pentru sănătate

De câte ori nu ți-ai promis că de mâine vei renunța la alimentele nesănătoase și că vei începe să mănânci echilibrat? Este însă dificil să urmăm planurile pe care ni le facem în ceea ce privește alimentația. Parcă cineva se joacă în mod voit cu intențiile noastre bune: toate alimentele gustoase sunt în același timp și nesănătoase. Dar este o concepție greșită.

...

Tocmai pentru a-ți face misiunea mai ușoară, Herbalife Nutrition a lansat în colaborare cu chef Rachel Allen o carte de bucate ce cuprinde rețete sănătoase, în care poți include în mod creativ produsele Herbalife Nutrition pentru o alimentație sănătoasă.

Publicitate

Cartea de bucate „Herbalife Nutrition” conține o selecție de 80 de rețete, dintre care 47 sunt inspirate de membrii din toată Europa și Africa, iar restul de 33 de rețete aparțin lui Rachel Allen.

Autor:

...

Rețetele sunt susținute de știință și au fost testate de echipa de Cercetare și Dezvoltare Herbalife Nutrition, astfel încât cei care le folosesc să se bucure de un gust minunat al mâncării care completează nevoile nutriționale. Rețetele sunt împărțite în patru categorii diferite: shake-uri și băuturi, fel principal, gustări și deserturi.

Este foarte ușor de folosit pentru o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos pentru că sunt definite clar mărimea porțiilor, valorile nutriționale, precum și tipul de rețetă, vegană sau vegetariană. Nu mai trebuie să te întrebi „oare câte calorii am consumat?” sau „cât înseamnă o porție potrivită?”.

Cartea de bucate „Herbalife Nutrition” oferă versatilitate atunci când folosești produsele Herbalife Nutrition, deoarece acestea pot fi utilizate ca ingrediente pentru o varietate de mese principale, gustări și deserturi. Această carte de bucate reprezintă diversitatea culturală pe care Herbalife Nutrition o promovează și aduce oamenii împreună prin dragostea lor pentru mâncare.

Autor:

...

Rețetele îți permit să folosești produsele Herbalife Nutrition într-un nou mod, în preparate culinare nutritive și echilibrate.

Nu te vei mai întreba zilnic „Oare ce să gătesc azi?”, pentru că vei avea la îndemână rețete ușor de preparat, gustoase și sănătoase, iar cu ajutorul Cărții de bucate Herbalife Nutrition vei învăța cum să prepari mese delicioase de la zero.

Produsele Herbalife Nutrition pe care le poți include în rețetele tale într-un mod creativ te ajută să obții de fiecare dată mese echilibrate. Și dacă nu știi cum să le incluzi, rețetele din Cartea de bucate Herbalife Nutrition îți vin în ajutor, astfel încât să obții mese gustoase și hrănitoare zi de zi.

Cartea de bucate Herbalife Nutrition este disponibilă exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei.

Pentru mai multe informații despre produsele Herbalife Nutrition, contactează un Membru Independent Herbalife Nutrition.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal