Mobiasbanca-OTP Group îmbunătățește continuu condițiile de deservire a clienților în noua filială, deschisă la Căușeni

Mobiasbanca-OTP Group îmbunătățește continuu condițiile de deservire a clienților în noua filială, deschisă la Căușeni

Planurile de dezvoltare și transformare ale Mobiasbanca OTP – Group sunt în plină desfășurare, avansând cu relocările și reamenajerile sucursalelor în locații mai confortabile și cu un design nou, în corespundere cu standardele OTP Group. Clienții Mobiasbanca – OTP Group din or. Căușeni sunt așteptați într-un sediu nou al sucursalei, relocată pe o arteră principală a orașului, cu sală operațională spațioasă ce oferă clienților nu doar confort, dar și discreție necesară.

Sucursala și-a început activitatea în anul 2012, iar cu prilejul relocării și reamenajării sediului în stilistica OTP Group, a fost organizat un eveniment cu clienții sucursalei și conducerea băncii.

Publicitate

„Suntem prezenți pe piața financiară din Moldova cu intenția de a facilita asigurarea serviciilor bancare la cel mai înalt nivel de calitate. Acest fapt presupune că indiferent de regiune, operațiune, tranzacție realizată sau statut financiar, fiecare client al Mobiasbanca – OTP Group contează. Relocarea Sucursala nr. 32 „Căuşeni" face parte din demersul nostru de transformare și îmbunătățire a serviciilor, de susținere a afacerilor locale și oferirea accesului populației la servicii financiare eficace.”

Președintele Comitetului de Direcție – CEO, László Diósi

Autor:

Echipa profesionistă și dedicată formată din șapte persoane, este pregătită pentru a presta întregul spectru de servicii bancare: consultarea și deservirea persoanelor fizice și juridice cu privire la produsele și serviciile băncii, deschiderea depozitelor, acordarea creditelor, servicii de încasări, operațiuni de schimb valutar, transferuri bănești, altele. Iar asta înseamnă că indiferent de necesitățile și planurile financiare pe care le au persoanele din sud-estul țării, acum pot beneficia în continuare de servicii profesioniste.

Mobiasbanca – OTP Group , este o bancă sistemică, stabilă și de încredere, cu o experiență de 30 de ani pe piața financiar-bancară din Republica Moldova. Este una dintre cele mai mari patru bănci pe piață, cu 168 000 de clienți, 800 de angajați și 53 de sucursale în toată țara, care oferă o gamă largă de servicii și produse inovative persoanelor fizice şi juridice, în corespundere cu standardele internaţionale.

Din anul 2019, banca face parte din unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa de Sud-Est – OTP Group, prezent în alte 10 țări.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal