Siguranța copilului – liniștea oricărui părinte. O aplicație pe telefonul mobil vă poate ajuta să știți că e bine mereu

Siguranța copilului – liniștea oricărui părinte. O aplicație pe telefonul mobil vă poate ajuta să știți că e bine mereu

Ți s-a întâmplat și ție să-ți suni copilul și să nu-ți răspundă la telefon? Pentru câteva clipe, prin minte îți trec fel de fel de gânduri, iar impulsul primar este să urci în primul taxi și să ajungi imediat la el. Acum ai o soluție foarte comodă și la îndemâna oricui: Aplicația GARDIAN pe telefonul mobil al copilului – varianta ideală de a-l ști mereu în siguranță. Cu resurse minime și cu siguranță maximă, părinții nu mai trebuie să se îngrijoreze cu privire la siguranța copiilor. Iată cum funcționează aplicația și ce principiu stă la baza Gardian.

Iar nu răspunde la apeluri...

De acasă și până la școală e ceva timp de mers; după ore trebuie să plece singur spre cercul de sport; iar de acolo și până acasă, pe timp de iarnă, drumul este foarte întunecos... Zeci de pericole pot apărea în fața copilului la orice pas și la orice vârstă, iar pentru un părinte, siguranța „puiului” înseamnă liniște. Aplicația GARDIAN este asemeni unui „agent de pază personal”, în format virtual. Instalată primordial în telefonul părintelui, acesta va putea alege mai multe persoane care la fel să beneficieze de serviciile acesteia. Părintele este notificat, în funcție de scenariul pe care l-a ales în aplicație. Spre exemplu, poate alege să primească o notificare numai dacă „se întâmplă ceva periculos”, sau poate alege să primească notificări dacă „e un pericol major, dar și dacă totul este conform planului (copilul a intrat pe teritoriul școlii, copilul a plecat spre casă etc.). Poți fi mereu liniștit că ai copilul în siguranță.

Publicitate

Când te notifică aplicația?

Gardian Kids îi ajută pe părinți să fie liniștiți și siguri că totul e în regulă, iar copilul este în siguranță, oriunde s-ar afla. Nu trebuie să-i sunați la orice pas pentru a afla unde sunt, cu cine stau de vorbă sau să vă faceți griji că ar putea chiuli de la ore. O dată instalată, aplicația îi permite copilului, printr-un singur buton, să semnaleze orice pericol a întâlnit în cale, iar echipa operativă să-l localizeze și scoată din impas în doar câteva minute. 

VEZI principiile de funcționare a butonului de apel SOS al aplicației GARDIAN.

Părinții pot primi notificări pentru mai multe scenarii pe care le vor seta singuri din aplicație: intrarea / ieșirea fiecărui copil din zona delimitată de părinte, ieșirea neautorizată din această zonă, doar intrarea în zonă și/sau doar ieșirea din zonă. Cel mai important, aplicația nu colectează date de urmărire și nu urmărește utilizatorii săi. Agenții de pază intervin promt doar în cazul unui apel SOS.

Ce propune Gardian Kids

Opțiunea Gardian Kids este parte a aplicației GARDIAN și vă permite să includeți în lista de protecție întreaga familie. La orice amenințare fizică sau într-un moment în care copilul va avea nevoie de ajutor, la apăsarea butonului de urgență vor fi notificați părinții, dar și echipa de intervenție, pentru a putea ajunge cât mai curând și îndepărta orice primejdie (în raza Municipiului Chișinău). Agenții de securitate vor ajuta copilul și îl vor aduce în cel mai scurt timp părintelui sau într-un loc sigur. Echipa e calificată să acorde primul ajutor medical și să cheme ambulanța, să acorde ajutor tehnic, să protejeze rudele în etate sau copiii de pericolele iminente din oraș. Dacă securitatea va fi chemată de copil, atunci echipa neapărat va comunica și cu părintele sau tutorele acestuia pentru a-l asigura de operativitate și a-l ține mereu la curent cu situația de fapt. 

Cum setați ariile de securitate?

Gardian Kids este un serviciu care vă permite să stabiliți mai multe scenarii de notificare, dar și aria în care ar trebui un copil să se afle la un anumit moment (la școală în intervalul 8:00 – 13:00, acasă în perioada 13:20 – 15:00, la sport în intervalul 15:30 – 17:00 etc.). Raza minimă a unei zone în jurul unui punct selectat este de 100 de metri. Dacă copilul la 8:00 nu a trecut granița indicată pe hartă (adică nu a venit la școală), atunci părintele poate primi un SMS cu informațiile corespunzătoare (Dacă a setat acest tip de notificare). Puteți seta un număr nelimitat de astfel de zone pentru aplicația Gardian Kids din telefonul copilului, în toată țara. Cumpărați un abonament lunar prin care aveți toate avantajele aplicației Gardian asigurate personal, dar și întregii familii, inclusiv buneilor și copiilor. 

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal