Victoriabank propune banking cu poftă, ambiție și carieră de succes: de descoperit la Târgul de Cariere Chișinău!

Victoriabank propune banking cu poftă, ambiție și carieră de succes: de descoperit la Târgul de Cariere Chișinău!

Târgul de Cariere online își continuă itinerarul și ajunge pe unde virtuale la Chișinău în 20 și 21 noiembrie. Printre zecile de companii care vor oferi sprijin celor aflați în căutarea unui loc de muncă se află și Victoriabank, prima bancă din Moldova, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania. Cu mulți ani de experiență în sectorul bancar, Victoriabank reunește valori de bază precum: respectul pentru client și angajat, pasiune pentru creșterea activității băncii și a relației cu clienții și angajații. La acestea se adaugă, sinergetic, ambiția de a fi cea mai dorită bancă din Moldova.

În contextul perioadei actuale viața la Victoriabank este foarte diferită și foarte intensă. Ca oricare companie responsabilă, Victoriabank a dezvoltat și aplicat planul de continuitate a afacerii, pe care l-a activat imediat ce situația a devenit sensibilă, respectiv în februarie 2020. Au fost elaborate scenarii care păreau doar ipoteze, care sunt imposibil de întâlnit în realitate, dar totuși, aplicate, par a lucra „ca ceasul” în special când este vorba de angajați și clienți. Stoparea activității și așteptarea trecerii amenințării nu au fost opțiuni pentru echipa Victoriabank, angajații continuând să răspundă exemplar nevoilor clienților băncii, cu dedicație, curaj și profesionalism, fără a intra în panică, ca niște adevărați eroi ai acestor timpuri. Prioritățile Victoriabank au fost și sunt clare: protejarea sănătății angajaților prin asigurarea unui mediu de lucru cât mai sigur și continuitatea afacerii.

„Aceasta perioadă ne-a demonstrat, încă o dată, importanța și valoarea oamenilor, iar farmecul susținerii acestui examen pe timp de așa numita „nouă normalitate” a fost spiritul de echipă, mobilizarea rapidă, responsabilitatea, atitudinea pozitivă față de clienți, flexibilitatea, buna dispoziție și nu în ultimul rând, bunul simț al umorului, pentru că #suntemdeainostri #suntemhuman, spune președintele băncii, Bogdan PLEȘUVESCU.

Autor:

Publicitate

Reprezentanții Victoriabank așteaptă la Târgul de Cariere Chișinău oameni cărora nu le e frică de provocări, ambițioși, autentici, pasionați de banking, dornici să se armonizeze cu o echipă responsabilă, profundă, cu adevărat profesionistă și foarte dedicată. Victoriabank pune la dispoziția participanților posturi pentru cei care sunt la început de carieră, dar oferă și oportunități pentru candidații cu experiență în domeniul creditării, IT, carduri, Call Center și deservire clienți la ghișeu (casieri). Totodată, banca oferă și programe de stagii pentru studenți, dorind să descopere tineri talentați si dornici să între în sistemul bancar.

Cei patru tineri cu vârsta de 19 ani, Melnic Mariana, Călugăreanu Carolina, Ecaterina Moga și Băcioi Iuliana, care activează în front-office în calitate de specialiști servicii clienți, sunt dovada faptului că Victoriabank încurajează tinerii să îmbrățișeze acest domeniu.

„Suntem convinși că putem oferi soluții inovatoare clienților noștri, deoarece avem grijă de angajații noștri. Ne mândrim cu o echipă formată din profesioniști dedicați, energici, inteligenți și integri. Îi răsplătim cu un mediu de muncă pozitiv, sigur și stabil, unde se simt apreciați și implicați, unde au libertate de exprimare și părerea lor contează. Toți cei care devin parte din echipă sunt încurajați să crească în carieră și susținuți pentru a excela în domeniile lor, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor, spune directorul de resurse umane al Victoriabank, Valentina Sohoțchi.

Autor:

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal