Surprize de la SEBO: Pentru clienții noi, toate creditele sunt gratuite, în prima lună*!

Surprize de la SEBO: Pentru clienții noi, toate creditele sunt gratuite, în prima lună*!

Până la finele anului a mai rămas doar o lună. Încă puțin și îl vom întâmpina pe 2021 cu: „Bine ai venit!”. Până atunci, însă, compania SEBO a decis să nu piardă timpul în zadar. Ca de obicei a pregătit o noutate, pentru clienții săi. Se pare că cei de la SEBO nu pot activa fără să-și surprindă clienții.

Din 1 decembrie 2020, pentru toți clienții noi, care beneficiază de un nou credit oferit de companie, prima lună este gratuită*. Să iei un împrumut acum e mai avantajos ca niciodată!

Ai posibilitatea să aplici pentru un credit de până la 30.000 de lei, pentru o perioadă de până la 36 de luni. SEBO îți oferă banii în doar cinci minute, doar cu buletinul. Pentru comoditate, ai la dispoziție 40 de oficii amplasate atât în Chișinău, cât și pe întregul teritoriul Republicii Moldova.

Publicitate

Curând se apropie și sărbătorile de iarnă, iar asta înseamnă: decor, masă de sărbătoare, cadouri... într-un cuvânt – cumpărături... muuulte cumpărături. Pentru a bifa ușor toate punctele necesare din lista de shopping, nu ezita să iei un credit chiar astăzi.

Nu rămân fără atenție nici clienții care vn în mod repetat la SEBO! Pentru cei care au luat deja odată un credit, compania le oferă reduceri* de până la 70% la un nou împrumut. Urmărește cu atenție sms-urile din partea companiei, acestea conțin un cod unic, care îți vor permite să beneficiezi de reducerea ta.

Pe lângă toate acestea, până pe 13 ianuarie SEBO derulează campania Ciki Ciki 3, în care orice client poate câștiga creditul său. Ce înseamnă asta? Dacă ești selectat, compania îți va achita creditul și tu nu va mai trebui să-l întorci! Mai multe detalii aici: www.sebo.md/CikiCiki3WoW

Ce mai aștepți? Prinde ofertele companiei. Accesează acum www.sebo.md/CIKIFREE și aplică pentru un credit, iar prima lună e gratuită*.

Detalii: 022 896 897.

Reducerea se aplică cu condiția oferirii creditului.

*Exemplu: Îți iei un credit pe termen de până la 30 de zile, în valoare de 2.000 de lei. Valoare totală plătibilă va fi tot de 2.000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a împrumutului se aplică penalități, comisioanele și dobânda aferentă.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal