Călătorie pe timp de pandemie: Cu eAvion, știi sigur ca ajungi la destinație

Călătorie pe timp de pandemie: Cu eAvion, știi sigur ca ajungi la destinație

Relansarea curselor aeriene pentru mulți dintre noi înseamnă un motiv de bucurie. Totuși, multe țări impun în continuare unele restricții în legătură cu măsurile de prevenire a virusului COVID-19. Acest lucru ne dă bătăi de cap. Dar stai liniștit! În articolul de mai jos îți prezentăm câteva sfaturi și istorii reale despre călătoriile pe timp de pandemie.

Conform unui studiu efectuat de agenția internațională Travel Report, peste 30% din pasageri aleg să cumpere bilete de zbor prin intermediul agențiilor de vânzare. Astfel, pasagerul este sigur că primește toate informațiile necesare pentru zbor într-un mod cât mai clar și exact.

Totuși, nu toate agențiile de vânzare și-au adaptat serviciile la necesitățile pieței, a mărturisit Maria, un pasager care a zburat în Germania cu ajutorul companiei eAvion: „Deși multe companii la care m-am adresat au zis că este imposibil să ajung cu copii la soț în Germania, nu m-am dat bătută. Într-un final am găsit echipa eAvion care m-a ajutat să ajung cu bine la destinație fără probleme.”

Publicitate

„Am apelat și eu, am fost ajutat cu formarea pachetului de documente, procurarea biletului de avion pentru a pleca peste hotare în scurt timp. Am rămas mulțumit de profesionalismul acestei echipe!”, a comunicat Ion Punga.

„Noi, cei din echipa eAvion, la fel ca și voi ne întrebăm ce ne mai așteaptă în viitorul apropiat și care sunt condițiile în care se va activa în domeniul aviatic. Iată de ce, venim pe piață cu un pachet complet de servicii îndreptate spre nevoile clientului și care au menirea să asigure un zbor în siguranță”, a declarat Ecaterina Popușoi, director executiv eAvion.

Compania eAvion dă asigurări că lucrurile pot fi simple chiar și acum când sunt atât de multe restricții. „Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar noi vă spunem unde puteți zbura fără griji. Echipa noastră este la curent cu toate informațiile de ultimă oră și e mereu gata să vă răspundă la toate întrebările. Am reușit să asistăm și să trimitem în siguranță în această perioadă peste o mie de pasageri”, mai adaugă reprezentanții companiei.

Experții eAvion, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul ticketing, vă garantează o abordare individuală, oferindu-vă soluții practice indiferent de problema pe care o aveți. Sună la 067 57 1111 ori abonează-te la grupl de Viber sau Telegram că să afli mai multe detalii și, astfel, să îți asiguri un zbor în siguranță.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal