Acum ai posibilitatea să primești un credit fără adeverință de salariu. Informează-te despre instituțiile financiare nebancare

Acum ai posibilitatea să primești un credit fără adeverință de salariu. Informează-te despre instituțiile financiare nebancare

Ne-am obișnuit cu prea multe reguli stricte în ceea ce privește acordarea împrumuturilor. Managerii băncilor ne tot spun că este nevoie de un set de acte care ne vor permite să beneficiem de suma de care avem nevoie. Dar ce e de făcut în situația în care nu ai timp să alergi după certificate, adeverințe și alte documente, ce îți demonstrează venitul și dreptul asupra proprietăților?Cum te descurci când ai o urgență ce nu mai poate aștepta? În acest caz, instituțiile nebancare îți vin în ajutor cu un credit doar cu buletinul, la un procent mai avantajos decât cel oferit de băncile ce au monopolizat ani buni piața.

Ce este o organizație financiară nebancară?

Este o companie care îți prestează servicii de creditare sub condiții mai libere în comparație cu cele oferite de instituțiile bancare. Acest tip de organizație este mai flexibil și îți vine în întâmpinare atunci când ai urgențe financiare. În plus, poți obține credite fără adeverință de salariu sau alte acte ce îți demonstrează veniturile stabile.

Publicitate

În ceea ce privește viteza de obținere a împrumutului, cu siguranță o instituție nebancară acționează mai rapid decât băncile, unde trebuie să aștepți până la 7 - 8 zile pentru a obține un împrumut relativ mic.

Totuși, nu trebuie să te relaxezi, crezând că rambursarea împrumuturilor nebancare poate fi amânată sau chiar anulată. În niciun caz! Devii un client la fel de responsabil ca și în cazul băncilor, cel mai mare avantaj fiind flexibilitatea acordării și posibilitățile multiple de obținere și/sau achitare a creditului. În cele ce urmează vom analiza mai detaliat aceste posibilități.

Kreddy.md

Oportunitățile oferite de instituțiile financiare nebancare

Ca să nu te ducem în eroare și să te informăm corect, venim cu o listă de 5 lucruri pe care trebuie să le știi neapărat despre organizațiile de creditare nebancară:

 1. Companiile de finanțare nebancară la fel se supun legislației în vigoare despre oferirea împrumuturilor. Ele respectă legile și îți oferă responsabil credite în Chișinău, dar și în toată Moldova. Ești la fel obligat să rambursezi împrumutul în termenii prestabiliți de contract.
 2. Metoda de obținere a creditului este mai ușoară decât cea pe care ți-o oferă banca. Ai multiple posibilități de a accesa banii de care ai nevoie. Acum împrumuturile nebancare sunt mai accesibile decât cu 10 ani în urmă. Le poți obține fie online, fie prin apel telefonic, însă oricum ești obligat să te prezinți atunci când trebuie să semnezi contractul.
 3. Revenim la condițiile flexibile ale acordării împrumuturilor nebancare. Nu mai e nevoie să dovedești venitul tău. Trebuie doar să te asiguri că acesta este stabil și că îți va permite să achiți creditul în termenii corecți.
 4. Ai la dispoziție multiple metode de rambursare a creditului. Dacă nu ai posibilitatea să te prezinți la oficiul companiei sau acesta este prea departe de locuința ta, poți achita creditul fără să ieși din casă. Fie online, prin transfer, fie prin terminalele de plată disponibile prin tot orașul.
 5. Costurile creditului nebancar sunt minime în comparație cu împrumuturile bancare. Instituțiile financiare nebancare vin în întâmpinarea clienților săi și le oferă costuri cât mai eficiente pentru obținerea unui împrumut pentru nevoi personale. În dependență de suma necesară și termenul de rambursare vei ști exact cât trebuie să întorci, fără comisioane ascunse sau alte cheltuieli suplimentare.

Acum, când ești informat pe deplin, e timpul să afli despre echipa Kreddy.md care este aici să-ți ofere suportul de care ai nevoie atunci când problemele financiare nu-ți permit să respiri liber.

Compania Kreddy îți pune la dispoziție credite online în Chișinău cu posibilitatea de a achita prima rată peste 2 luni. Comod și extrem de simplu pentru tine! Obține până la 20.000 lei astăzi, doar cu buletinul.

Detalii la 078188818

Kreddy.md

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal