În decembrie, abonamentele AGORA vin la pachet cu o carte secretă de la Cărturești

În decembrie, abonamentele AGORA vin la pachet cu o carte secretă de la Cărturești

Iubim cărțile că au povești care ne fac să visăm: să visăm alte lumi, bani, gestionarea perfectă a timpului, anturajul și atmosfera perfectă în casă și relațiile armonioase dintre oameni. Iată de ce, în decembrie, toate abonamentele AGORA de 6 si 12 luni, vin la pachet cu o carte secretă (Secret Santa Book) de la Cărturești. Suprinde-te sau fă o surpriză unui prieten și despachetați împreună cartea, de Crăciun.

Toți cei care în decembrie vor lua abonamente de 6 și 12 luni, fie ele SUSȚINĂTOR, FAN sau AMBASADOR, vor primi cărți ambalate în stil de sărbătoare. Titlul lor e o surpriză a prietenilor noștri de la Cărturești. Ei vă așteaptă cu acest cadou la librăria Cărturești Chișinău, din centrul comercial MallDova.

Cartea o poți lua oricând îți faci timp. Noi însă, îți recomandăm să o faci până la sărbători, așa ca să reușești să-i surprinzi pe cei dragi.

Publicitate

Pentru abonament, click aici

Când ajungi la Cărturești, poți miza pe recomandări de carte din toate domeniile de la librari, primești cărțile împachetate în hârtie cu design unic, găsești o varietate de ceaiuri, muzică, ciocolată și alte mici bucurii care fac diferența atunci când ești în pană de idei pentru cadoul perfect.

Iată câteva dintre aceste cărți:

„Jurnalul unui librar” de Shaun Bythell - o ocazie bună să aprinzi o lumânare parfumată, să-ți pregătești băutura preferată și să uiți că afară e cu măști, cod roșu și plină iarnă.

...

Carte bună de colecție

Ne plac cărțile și ca decor în apartamentele care ne-au devenit pe parcursul acestui an birouri, spa, locuri de întâlnit și spațiul universal pentru viață. Oricare carte din colecția editurii McMillan, în bleu și auriu, operele autorilor clasici vor fi cadoul perfect. Sau te poți aventura să dăruiești o ediție copertată în piele artificială și gravată cu litere aurite. Le găsești tot în engleză la Cărturești.

...

Noutăți literare - Biblioteca de la Miezul Nopții de Matt Haig

Ți-ai imaginat de multe ori că trăiești o altă viață, sau măcar că te-ai întoarce în trecut să acționezi altfel? Matt Haig a creat o poveste întreagă despre posibilitățile de a alege în viață. Cum? Simplu, mergi în Biblioteca de la sfârșitul lumii și găsești cărțile care-ți arată alte vieți ale tale. Și dacă alegi o altă versiune, va fi ea mai bună decât viața actuală? Nu știm, dar îți recomandăm cu căldură acest titlu.

Piranesi de Susanna Clarke

...

Ne bucurăm că AGORA este alegerea voastră pentru informare și vă îndemnăm să mizați în continuare pe surse corecte și verificate. La AGORA încercăm să construim jurnalism pe model de membership, o provocare extraordinară pentru țara noastră. E un efort pe care nu-l putem face singuri, avem nevoie de voi, cei care ne citiți și ne sunteți alături. Ne puteți susține prin abonamente digitale aici: agora.md/abonamente

Vă așteptăm în comunitate!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal