Ofertă cu beneficii maxime de la Rozetka.md: achită cu Visa și prinde reducerea de sărbători!

Ofertă cu beneficii maxime de la Rozetka.md: achită cu Visa și prinde reducerea de sărbători!

De câte ori ai făcut shopping online anul acesta Probabil că ai profitat din plin de ofertele lansate de Black Friday. Dar, dacă încă nu ți-ai cumpărat tot ce ți-ai dorit, află că cel mai mare magazine online din țară Rozetka lansează o nouă ofertă în colaborare cu Visa.

Achită cu Visa – obține reducere

Până pe 10 ianuarie 2021, dacă achiți cu cardul Visa cumpărăturile făcute pe Rozetka.md – obții o reducere de 5%. Pe site găsești peste 600.000 de produse din diverse categorii. Așadar, îi poți pregăti desaga Moșului cu tot felul de daruri – de la jucării și scutece până la electrocasnice, aparate de coafat, produse cosmetice, haine și încălțăminte și chiar mașini pentru grădinărit ori niște piese auto.

Publicitate

Tot ce trebuie să faci e să intri pe Rozetka.md, să pui în coș produsele de care ai nevoie și să achiți cu cardul Visa. Peste 7 zile lucrătoare, curierul te va aștepta la scară pentru a-ți înmâna coletul.

Cumpărăturile făcute de acasă sunt cele mai sigure

În această perioadă avem nevoie cu toții de un plus de siguranță. Deci, pentru a nu te expune riscurilor de orice natură, optează pentru cumpărăturile online atunci când trebuie să achiziționezi ceva nou pentru tine, pentru casă ori pentru cineva drag. Rozetka.md îți oferă o descriere amănunțită a fiecărui produs de pe site, iar pe lângă asta, mai poți citi și recenziile celor care deja au testat ceea ce îți dorești, astfel, că vei putea lua o decizie corectă, direct din fața monitorului.

Magazinele online nu știu de cozi ori de aglomerație – tot timpul îți aparține pentru ca să analizezi ceea ce vrei să cumperi. În acest mod eviți mulțimile. Achitând online, cu cardul – nu interacționezi cu nici o persoană ori suprafață necunoscută și, deci, rămâi în siguranță deplină.

Poți să faci cumpărături pentru tine și familia ta ori poți să cumperi prin doar câteva click-uri ceea de ce au nevoie părinții, bunicii ori rudele mai în vârstă. Indici datele lor de contact și curierul le va livra comanda în orice localitate din țară.

#StaiAcasă și de sărbători. Fă shopping online, profită de ofertele cu adevărat avantajoase și petrece timpul alături de cei dragi.

Tu – ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a celor apropiați. Rozetka se ocupă de restul pentru siguranța ta.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal