Cadouri cu efecte de sărbătoare: #CumpărăDeLângăTine challenge, provocarea de a fi alături de producătorii autohtoni

Cadouri cu efecte de sărbătoare: #CumpărăDeLângăTine challenge, provocarea de a fi alături de producătorii autohtoni

#CumpărăDeLângăTine challange este campania care te îndeamnă să achiziționezi cadouri de sărbători pentru cei dragi și la producătorii autohtoni. Ne alăturăm acestei campanii, inițiată de VictoriaBank și susținută de Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii (AIM), al cărei membru este și Interact Media. Venim cu mai multe recomandări de localuri sau producători de la noi care îți pot oferi experiențe și cadouri deosebite, memorabile și interesante pentru cei apropiați, de sărbători.

.iframe-container-inst iframe{ width: 100%; }

Grădina Mărioarei

Istoria acestei afaceri începe de la pasiunea de grădinărit a familiei Prunean. Grădina casei, amenajată cu mult suflet și pasiune, atrăgea trecători curioși care își doreau un spațiu verde la fel de frumos amenajat. Așa, în timp, pasiunea s-a transformat în business. Alegeți de la Grădina Mărioarei :

 • Plante de grădină, echipament pentru grădinărit – dacă aveți un spațiu verde personalizat și unic;
 • Decorațiuni tematice de Crăciun, produse manual de Grădina Mărioarei – au o colecție întreagă.

Eclair

Amplasat într-o clădire istorică în centrul Chișinăului Eclair este deja o atracție emblematică pentru iubitorii de frumos. Afacere fondată și condusă de Ana Maria și Iulian Costișanu este mai mult decât un magazin sau un boutique, este un concept store, care prezintă un stil de viață, cu produse unice și evenimente exclusiviste.

Alegeți de la Eclair :

 • Produse inovatoare pentru un mod de viață frumos și sănătos, de la veselă fină, ustensile de gătit, decorațiuni, lenjerie de pat și textile pentru casă, fragranțe și lumânări parfumate, săpunuri și cosmetice; până la sticle pentru hidratare, pungi reutilizabile, lunch boxuri, ceaiuri organice, dulciuri artizanale, și multe multe altele, doar de la producători europeni, de înaltă calitate. În plus, fiecare cumpărătură destinată cadourilor este împachetată drăguț și gratuit.

Beermaster

O fabrică de bere din orașul Bălți, cunoscută pentru producerea a mai mult de douăzeci de tipuri de bere după tehnologia fabricilor locale de bere din Cehia. În ultimii ani prin muncă și dedicație echipa a restaurat localul berăriei care are o istorie de peste 112 ani. Alegeți de la Beermaster :

 • Un sortiment larg de băuturi, mai mult de douăzeci de tipuri de bere produsă după reţeta clasică, fără utilizarea tehnologiilor de accelerare care permit a obţine produsul timp de 10-15 zile locale de bere din Cehia, în conformitate cu legea producerii berii în cantităţi mici.
 • Vizităm Beermaster Pub, localul face parte din centrului istoric al orașului Bălți și este locul preferat de întâlnire atât pentru bălțeni cât și pentru oaspeții orașului.
 • Facem excursie. Puteți face o excursie la fabrică, tot acolo este un muzeu unde puteți descoperi cum a evoluat istoria fabricii mai bine de 100 de ani.

Rozmarin Cafe

 Rozmarin este un restaurant fondat de Ana Sâtnic care este îndrăgit de oaspeți pentru atmosfera deosebită și mâncarea făcută cu drag. Este o afacere onestă și responsabilă, care folosește metode de gătit sănătoase, cu ingrediente preponderent locale. Alegeți de la ROZMARIN :

 • Mâncare făcută cu drag care folosește metode de gătit sănătoase, cu ingrediente preponderent locale.
 • Deserturi din bucătăria internațională pe care nu le mai găsiți în Chișinău.
 • Rozmarin întotdeauna surprinde cu diferite oferte de produse artizanale pe care le puteți găsi în restaurant.

Litra Brewing Company

Prima fabrică de bere din Republica Moldova care a câștigat medalia de argint la European Beer Star, una din cele mai prestigioase competiții de bere din lume. Un juriu de 70 de experți a recunoscut berea din fructe Litra Tyask Cuvee Blanc drept „una din cele mai bune beri din lume”. Fabrică fondată în 2013 și gestionată cu succes și pasiune de familia Litra. Alegeți de la LITRA :

 • Bere artizanală produsă după legea bavareză a purității berii conform căreia berea poate fi produsă folosind doar 4 ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie de bere. Toate berile fabricate sunt 100% naturale
 • Excursie la fabrică unde veți afla ce este berea artizanală. Cum este fabricată? Ce ingrediente se folosesc? Cum are loc fermentarea? Cît timp se maturizează? Cum se îmbuteliază sau se toarnă în butoaie? Ia cu tine 4 prieteni și explorează lumea berii artizanale. Toate excursiile includ și degustarea a 4-8* tipuri de bere.
 • Litra Yellow Pack – o surpriză care cu suguranță va impresiona. Un mix de 12 sticle de bere artizanală, pe care le puteți alege singuri sau puteți alege un set gata pre-mixat.

Marlene Cocktail Bar

Istoria Marlene începe cu Marius Solcan, un tânăr care și-a făcut studiile în Danemarca și a revenit acasă pentru a deschide o afacere. A atras investițiile și know-how-ul din Danemarca pentru a crea un local unic în centrul istoric al capitalei. Alegeți de la Marlene:

 • Cocktailuri pregătite cu pasiune pentru calitate, stil și detalii.
 • Vizitează Marlène împreună cu oamenii dragi și sărbătorește momentele minunate pe care viața ni le oferă.
 • Savurează atmosfera autentică a unei clădiri cu o istorie de peste 100 de ani.

Labrewtory Brewing Company

Labrewtory Brewing Company, născută din dragostea de bere artizanală și plăcerea de a rătăci prin lume, este prima fabrică de bere artizanală americană fondată în Moldova de Bill Mahaffey și DeEva Serman. Produce bere după propriile rețete moderne și clasice bazate pe stiluri din SUA, Marea Britanie, Irlanda și Belgia. Ce alegeți de la Labrewtory Brewing:

 • Bere 100% naturală fabricată artizanal într-o mare varietate de stiluri. Oferim  patru stiluri de beri constante și unu sau două stiluri de beri de sezon rotațional.
 • Degustare la fabrică. Puteți cumpăra berea direct de la producere, tot aici puteți degusta toată varietatea oferită.
 • Puteți organiza un eveniment privat mic cu excursie și degustare.
 • Puteți găsi locația partenerilor noștri pe pagina noastra web sau stați ralaxați acasa si faceți comanda online de pe pagina noastră ca noi să vă aducem berea noastră la domiciliu.

Kontrast Coffee & Wine Bar

Din dragostea pentru tradițiile și obiceiurile moldovenești, echipa Kontrast a decis să promoveze simbolul țării noastre, vinurile, și le-a adunat într-un singur loc – magazinul online kontrastwine.md . Alegeți de la Kontrast Coffee & Wine Bar:

 • Vinuri albe, roșii, roze, spumante – o gamă largă de vinuri, care te vor cuceri de la prima înghițitură. Fiecare sticlă a fost aleasă cu grijă, de o echipă de profesioniști din domeniu, pentru ca tu să poți descoperi această băutură unică, așa cum nu ai făcut-o înainte.
 • Echipa oferă serviciul de consultanță și asistență în alegerea vinului perfect, în dependență de gusturile tale.
 • Poți vizita showroom-ul Kontrast Coffee & Wine Bar, unde vei putea analiza întregul sortiment, dar și savura un pahar de vin într-o atmosferă plăcută sau o cafea.

Smokehouse

Smokehouse este un restaurant care a pornit de la doi voluntari ai Corpului Păcii și un moldovean – David Smith, Matt Stahlman și Vlad Shuleansky. Ei au fost uniți prin pasiunea pentru carne, bere artizanală și dorința de a face business cu integritate. Smokehouse a fost primul ambasador al berii artizanale care a adunat sub umbrela sa producători de bere artizanală din toată țara de la Nord la Sud. Astăzi localul este un simbol de business onest și transparent. Alegeți Smokehouse pentru:

 • Doar aici puteți găsi carne gătită la grătar lent în stil american.
 • Pentru a completa selecția de carne la grătar, aici găsiți cea mai mare selecție de bere artizanală din Chișinău.

Be Sweet

O afacere de familie fondată în 2015, care a pornit de la dorința de a aduce pe piață produse de patiserie, care se deosebesc prin calitate și un gust distinct. Nadejda Cornețel împreună cu familia și echipa muncesc zi de zi la perfecționarea rețetelor și nu face compromisuri la calitate. Echipa nu se oprește să experimenteze gusturi noi, umpluturi și forme interesante, și lansează continuu produse noi. Alegem de la Be Sweet:

 • 23 feluri de biscuiți de o combinație perfectă între gust, textură și calitate
 • Biscuiți delicioși preparați după rețete clasice, ca la bunica acasă;
 • Biscuiți preparați după rețete moderne cu umpluturi de lapte condensat, fructe și ciocolată.

Dragă cititor,

Mii de oameni ne citesc în aceste zile în căutarea informațiilor, răspunsurilor și a unui fir de speranță. Iar noi lucrăm ca să asigurăm un jurnalism responsabil care să ne ajute pe fiecare dintre noi să înțelegem mai bine tot ce se întâmplă în jurul nostru și să ne unească în aceste timpuri complicate.

Ce putem face noi acum, este să te informăm corect, din surse verificate. Când nu știi pe cine să crezi, vezi ce scrie AGORA.
Fiecare contribuție din partea cititorilor este valoroasă pentru activitatea redacției. Susține-ne cu un abonament de membru. Mulțumim

Vezi și aceste știri
DE ACASĂ: Istoria de succes a primului producător de lactate din Moldova a cărui marfă a apărut pe rafturile magazinelor în ambalaj de sticlă (VIDEO)

DE ACASĂ: Istoria de succes a primului producător de lactate din Moldova a cărui marfă a apărut pe rafturile magazinelor în ambalaj de sticlă (VIDEO)

1.780 de producători agricoli au primit subvenţii de la stat în acest an. Ponderea constituie 1-2% din toți agricultorii

1.780 de producători agricoli au primit subvenţii de la stat în acest an. Ponderea constituie 1-2% din toți agricultorii

OPINII | Amendamentele la Legea comerțului interior, între dorința de a sprijini producătorul autohton și riscul sancțiunilor UE. Ce spun retailerii, producătorii și experții în domeniu

OPINII | Amendamentele la Legea comerțului interior, între dorința de a sprijini producătorul autohton și riscul sancțiunilor UE. Ce spun retailerii, producătorii și experții în domeniu

Producători autohtoni: Creșterea prețului la zahăr are caracter sezonier

Producători autohtoni: Creșterea prețului la zahăr are caracter sezonier

Producători autohtoni, în căutare de echipamente la Târgul de mașini și utilaje second hand

Producători autohtoni, în căutare de echipamente la Târgul de mașini și utilaje second hand

Cutiile - transparente, procesul - nereglementat. Cine monitorizează strângerile de fonduri anonime din magazine și localuri (LONGREAD)

Cutiile - transparente, procesul - nereglementat. Cine monitorizează strângerile de fonduri anonime din magazine și localuri (LONGREAD)

Advertoriale
La Chișinău vor fi amenajate curți ideale pentru trai ca în Europa (VIDEO)

La Chișinău vor fi amenajate curți ideale pentru trai ca în Europa (VIDEO)

Continuăm campania „Generația Inteligenței Financiare”. Urmăriți al doilea episod în limba rusă al serialului „Cunoaște sensul banului cu Emily” (VIDEO)

Continuăm campania „Generația Inteligenței Financiare”. Urmăriți al doilea episod în limba rusă al serialului „Cunoaște sensul banului cu Emily” (VIDEO)

Microinvest susține agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei

Microinvest susține agricultorii din Moldova cu CREDITE AGRO de până la 7 000 000 lei

EMISIUNI
 • Prepare for Future | Olesea Gălușcă: Industria creativă din Moldova poate deveni pilonul cel mai important al economiei Moldovei
  Prepare for Future | Olesea Gălușcă: Industria creativă din Moldova poate deveni pilonul cel mai important al economiei Moldovei
 • Podcastul „Azi e vinerea” | Miroase a ars la Bismobil Kitchen, emisiunea „Iartă-mă” în justiție și care-i sportul nostru național (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII|Strateg de marketing: „Meseria asta e un dans frumos între cifre și creativitate” (VIDEO)
 • PROFESIONIȘTII|Strateg de marketing: „Meseria asta e un dans frumos între cifre și creativitate” (VIDEO)
 • DESCIFRAT| Iarna secetoasă și temperaturile record. Cum resimte sectorul agricol schimbările climatice
Cele mai populare
 • 1
  Mitropolia Moldovei, reacție la decizia CtEDO care cere R. Moldova să recunoască cuplurile LGBT: Tentativa va fi urmată de o reacție pe măsură
 • 2
  Litvinenco, despre scoaterea în afara legii a Partidului Șor: Nu constituie un precedent periculos
 • 3
  „Gata cu monopolul”: Spînu anunță că toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la aeroport
 • 4
  Johnson a declarat că Putin l-a amenințat cu rachete. Peskov a spus că este o minciună
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.