Enter: „Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare”

Enter: „Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare”

Sărbătorile de Iarnă reprezintă o perioadă deosebită când au loc minuni și clipele sunt pline de magie! Tot ceea ce se cere de la noi – să credem, să savurăm aceste clipe fermecate și să fim noi înșine magicieni. Anul 2020 deși a venit cu ajustări în ritmul nostru alert de viață - am devenit cu toții mai responsabili și ne bucurăm mai mult de lucrurile mici, pe care anterior nici nu le observam.

Un lucru rămâne statornic – casa și familia, care este gata să te susțină, indiferent de circumstanțe. Acum, este momentul potrivit să „rambursezi” celor dragi acea energie și tandrețe ce oferă sufletului căldură, putere și creează buna dispoziție! ENTER ți-a pregătit cele mai bune oferte de Crăciun și Revelion - găsești idei pentru orice gust. La sigur vei alege varianta cea mai potrivită!

Orice s-ar întâmpla, acasă e cinema

Publicitate

Pandemia din acest an a creat situații imprevizibile. Astfel, majoritatea dintre noi va întâmpina Crăciunul și anul 2021 acasă. Mai mult ca niciodată a apărut necesitatea procurării unui televizor de calitate. E mult mai plăcut să servești șampania în fața noului televizor. În perioada sărbătorilor de iarnă, ENTER ți-a pregătit super prețuri pentru televizoarele Samsung și LG. În afară de preț avantajos, întotdeauna poți alege opțiunea de „credit 0%” ca să nu îngreunezi bugetul familiei cu sume mari. Ține cont сă #acasăebine, iar cu TV de ultima generație e și mai bine!

Orice s-ar întâmpla, acasă sunt prietenii

Da, hotarele sunt închise și deocamdată noi nu putem călători, precum o făceam cândva... Asta nu înseamnă că noi nu putem ține legătura cu prieteni, rude sau cei apropiați, care se află peste hotare. Alege opțiunea preferată în magazinele Enter, spre exemplu – Samsung Galaxy M31s sau Xiaomi Redmi Note 9s în credit 0% și comunică cu prietenii, restricțiile nu mai sunt esențiale.

Orice s-ar întâmpla, acasă e performanță

Datorită notebook-urilor ce au la bază procesoare AMD Ryzen chiar și cea mai complicată sarcină poate fi rezolvată în timp record. Majoritatea dintre noi lucrează în regim online, deci notebook-ul de calitate reprezintă o necesitate și o alegere reușită. Anume pentru tine, ENTER a pregătit cea mai variată colecție de notebook-uri cu procesorul Ryzen, iar pentru desert ai ofertă absolut specială pentru MacBook Air 13 2020. Astfel pregăt, vei primi maxim plăcere de la lucru.

Orice s-ar întâmpla, acasă e proaspăt

Ați inclus deja în agendă când va avea loc curățenia generală, iar mașina de spălat rufe nu se va mai opri? Fără aceste detalii nu ne imaginăm sărbătorile, pe bune. În ajunul Revelionului este important să ne debarasăm de lucruri vechi și inutile, atât din casă, cât și din viață. Evident cel mai mare ajutor în acest context sunt electrocasnicele. La moment, în rețeaua magazinelor Enter, cât și pe enter.online vei găsi cele mai avantajoase oferte pentru frigidere marca LG și Samsung. Mai mult, ai și umidificatoare la preț promo. Opțiunea de a procura tehnica în credit 0%, cashback avantajos și livrare gratuită pe tot teritoriul Moldovei reprezintă doar o parte dintre avantajele a magazinului Enter.

Orice s-ar întâmpla, acasă e sărbătoare

Toate privirile vor fi îndreptate spre pomul de Crăciun. Împodobirea bradului creează o atmosferă magică și oferă tuturor buna dispoziție. O alegere vastă de brazi ce se diferențiază prin desime, lărgime, înălțime și decorațiuni găsiți în internet-magazinul Enter. Alege-ți bradul preferat, iar ENTER ți-l livrează absolut gratuit direct la prag

Așa e obiceiul - cadourile sunt mult așteptate atât de cei mici, cât și de maturi. Special pentru tine, ENTER a pregătit lista celor mai originale cadouri pentru copii și adulți. Urmărește și paginile oficiale Enter de Facebook, Instagram și Youtube pentru mai multă inspirație.

Dacă nu știi în favoarea cărui produs să faci alegerea, ENTER îți propune certificat cadou în sumă de 500 lei, 1000 lei și 2000 lei. Această opțiune permite destinatarului să aleagă de sinestătător ceea ce-și dorește cu adevărat. O astfel de variantă este una practică și frumoasă.

Indiferent de circumstanțe, ține minte că #acasăebine. Deoarece, anume în sânul familiei noi putem să primim acea compasiune, tandrețe și gingășie de la cei dragi. Vă dorim belșug în noul an, pace pe suflet și o atmosferă plăcută în casă în Noul 2021!

Autor:

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal