Ce date personale colectează AGORA și cum asigură confidențialitatea lor (VIDEO)

Ce date personale colectează AGORA și cum asigură confidențialitatea lor (VIDEO)

La mai bine de doi ani de la intrarea în vigoare în Uniunea Europeană a Regulamentului General privind Protecția Datelor, auzim tot mai des de amenzile usturătoare aplicate în țările membre ale UE. Pentru a le putea oferi cititorilor posibilitatea să-și creeze un cont pe site, am parcurs la AGORA toate procedurile pentru a deveni operator de date. Astăzi, de Ziua mondială a protecției datelor îți spunem ce informații anume colectăm și cum te protejăm.    

Primul lucru care ținem să-l menționăm e că noi colectăm doar ceea ce este necesar ca să ne facem treaba și nu vindem niciodată informațiile pe care le primim de la tine.

Publicitate

Datele tale personale sunt colectate în mod direct pe site-ul agora.md doar dacă decizi să te abonezi la newsletter-ul nostru (trimis prin platforma Revue) sau să ne contactezi în mod direct prin adresele de email de contact.

În cazul abonaților Agora, pentru participarea la comunitatea noastră îți vom cere numele, prenumele, o adresă de e-mail, orașul și țara în care locuiești sau/și un număr de telefon. Notificăm noii membri printr-un email la adresa personală cu privire la contul creat și plata efectuată. În acest email, membrii primesc informații cu privire la beneficiile care le vor primit, aferente pachetului de susținere procurat de pe pagina de abonamente, aflată la www.agora.md/abonamente.

Partea de plată și administrare a datelor tale bancare se face de compania specializată, operator care prelucrează datele tale în acest scop. Aici agora.md nu are acces la datele tale personale, inclusiv datele bancare sau financiare.

Totodată, AGORA colectează extrem de puține date personale direct de pe site, cum ar fi date tehnice necesare realizării comunicației, ca de exemplu adresa IP, ora vizitei sau paginile vizitate. Folosim serviciul de analiză oferit de Google Analytics. Folosim aceste date exclusiv pentru îmbunătățirea site-ului și serviciilor noastre, dar și pentru asigurarea securității site-ului nostru. Nu utilizăm în nicio circumstanță datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP.

Aici poți citi în detalii Politica de Confidențialitate

Noi ne-am angajat să facem jurnalism independent, relevant, accesibil pentru toată lumea și susținută de membrii comunității noastre. Fii alături de noi și în continuare.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal