MAIB – unica bancă din Republica Moldova premiată cu Distincția de Excelență a Camerei de Comerț și Industrie

MAIB – unica bancă din Republica Moldova premiată cu Distincția de Excelență a Camerei de Comerț și Industrie

Palmaresul distincțiilor Moldova Agroindbank a devenit mai bogat cu un trofeu. În cadrul evenimentului „Expo Business Moldova 2020”, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a premiat MAIB cu Distincția de Excelență, pentru activitatea productivă în cadrul sistemului Cameral, performanțe economice constante și promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare.

În acest an, Moldova Agroindbank este singura bancă comercială din țară care a obținut prestigiosul trofeu.

„Distincția de Excelență este o realizare importantă pentru Moldova Agroindbank la sfârșit de an, apreciere care denotă profesionalismul echipei MAIB, sprijinul constant acordat mediului de afaceri și implicarea fiecărui angajat în asigurarea unor colaborări de succes cu instituțiile partenere. Moldova Agroindbank va continua să susțină afacerile din țară și să contribuie la dezvoltarea economiei naționale”, a declarat vicepreședintele Moldova Agroindbank, Oleg Paingu, mulțumind conducerii CCI a RM pentru aprecierea înaltă și relațiile fructuoase dezvoltate de ambele instituții pe parcursul anilor.

Publicitate

„Pentru CCI a RM este o onoare că Moldova Agroindbank se numără printre cei mai activi membri ai anului 2020 și nu doar. Distincția de Excelență am oferit-o astăzi în semn de recunoștință pentru toate activitățile eficiente pe care le-am organizat împreună și care au contribuit la dezvoltarea și promovarea agenților economici din țară într-un an destul de dificil. Sperăm și credem că această colaborare va continua și prin alte proiecte menite să dezvolte, în general, mediul de afaceri din Republica Moldova”, a declarat preşedintele CCI a RM, Sergiu Harea.

În cadrul evenimentului au mai fost premiate alte 13 companii și instituții din Republica Moldova, membre ale CCI.

Menționăm faptul că, în acest an, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova a mai oferit MAIB distincţia „Mercuriul de Aur” la nominalizările „Marca Comercială Responsabilă Social” şi „Reputaţie şi încredere”, precum şi premiul mare „Mercuriul de Cristal” la nominalizarea „Debutul anului” pentru lansarea LiberCard.

La nivel internațional, în 2020 realizările Moldova Agroindbank au fost apreciate și premiate de experții prestigioaselor publicații The Banker, Global Banking and Finance Review, Finance Central Europe, Global Finance etc.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal