Trei motive pentru care merită să-ți faci un cont pe AGORA

Trei motive pentru care merită să-ți faci un cont pe AGORA

Încă din februarie 2019, când împlineam 6 ani de AGORA, anunțam despre noul site, proiectul de Membership și proiectele de autor, care au crescut și s-au mai înmulțit de atunci. Presupunem că te-ai obișnuit că nu avem liniște și tot aducem câte ceva nou pe site. De data aceasta îți prezentăm funcționalitățile pe care le-am dezvoltat în acest an, pentru comoditatea ta.

Salvează articolul pentru a-l lectura mai târziu

Recunoaștem cu toții că de cele mai multe ori suntem grăbiți și am vrea ca ziua să aibă măcar încă o oră ca să le reușim pe toate. Da, citim știrile, deși pe diagonală uneori, iar când vedem un articol ori video care ne dă din ochi, ne zicem că îl vom citi mai târziu, diseară, acasă etc. Însă, nu de puține ori ni s-a întâmplat să uităm de ele sau să le pierdem prin abundența de știri zilnice.

Publicitate

Funcționalitatea Salvează articolul ar putea fi un colac de salvare în astfel de momente. E prezentă atât pe pagina principală a site-ului, cât și în interiorul fiecărui articol. Tot ce trebuie să faci este să fii logat pe AGORA, să dai click pe materialele pe care vrei să le salvezi, iar biblioteca cu articole salvate o vei găsi în profilul tău. Un click și ți-ai asigurat lectura pentru mai târziu.

Opțiunea este valabilă pentru cei care și-au făcut un cont pe site. E valabil și pentru cei care nu au un abonament. Se face ușor aici: https://agora.md/login/

E o temă importantă pentru tine? Poți urmări subiectul

...

...

Unicul efort pentru a-ți activa opțiunea de Urmărește subiectul, este să îți faci cont pe AGORA ori să te loghezi, dacă ai deja unul.

Logare printr-un singur click

Acum logarea pe AGORA este cât se poate de simplă!

...

...

Și ca să trecem totul în revistă, având un cont AGORA vei putea:

- Cumpăra unul dintre abonamentele propuse

- Salva articolele de pe site, pentru mai târziu

- Urmări subiectele care te interesează

- Bucura de acces gratuit, timp de 30 de zile, la noua aplicație mobilă AGORA (după 30 de zile de uz gratuit, vei putea utiliza aplicația cu oricare dintre abonamentele propuse aici agora.md/abonamente, fiecare având și anumite beneficii).

- Primi Newsletter-ul zilnic PORȚIA de știri, ca să fii informat rapid cu tot ce s-a întâmplat pe parcursul zilei, în țară și în afara ei. Aici te poți înregistra direct pentru Newsletter.

Sperăm că te-am convins. Acum îți rămâne doar să îți faci un cont AGORA și să testezi toate funcționalitățile descrise mai sus. Iar dacă crezi în ceea ce facem și la fel ca și noi îți dorești o țară liberă și democratică, te îndemnăm să iei un abonament AGORA. Astfel ne susții să ne putem face treaba în continuare independent, corect, echidistant, promovând doar adevărul și corectitudinea.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal