*Acest material este sponsorizat

Promoția de Crăciun de la SMART CREDIT se prelungește până la final de ianuarie

Promoția de Crăciun de la SMART CREDIT se prelungește până la final de ianuarie
SMART CREDIT

De 10 ani echipa SMART CREDIT aduce bunăstarea și echilibrul financiar în familiile clienților. Aceste oportunități sunt prezente în gama variată de produse creditare pentru toate categoriile de clienți: persoane fizice, persoane juridice, întreprinzători de patentă, gospodării țărănești, etc., având posibilitatea de a-și dezvolta afacerea, de a beneficia de finanțare pentru un viitor acasă, de a investi în propriile vise.

Prima noutate din acest an

Astfel, fiind un partener de încredere, compania vine, regulat, cu noi condiții speciale, cu oferte avantajoase și promoții pentru clienți. Una din ele este pentru creditele cu destinație business și agricultură: primele 3 luni – dobânda 0%! Tot pentru segmentul dat, a fost majorat termenul de completare a mijloacelor circulante, până la 36 luni, iar graficul de rambursare a creditelor este unul individual, pentru fiecare client în parte, luându-se în calcul particularitățile veniturilor afacerilor propriu-zise.

Sărbătorile se încheie la final de ianuarie

Și dacă tot suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, compania „SMART CREDIT” vă amintește de Promoția deCrăciun, care oferă reducere 1% (p.p) pentru toți clienții care vor beneficia de credite, cu diverse destinații, pâna la 31.01.2021. Iar loialitatea clienților (clienți repetați), va fi încurajată de o reducere de 2% (p.p) la creditele cu destinație de consum. Tot în cadrul promoției date, clienții vor primi diverse cadouri: măști de protecție, calendare, pungi cu logo-ul SMART CREDIT.

„Este evident faptul, că toate aceste oferte, produse creditere, nu ar fi posibile fără sprijinul financiar acordat de către partenerii, de talie internațională, ai companiei. Astfel, în urma conlucrării cu ei, din an în an, partenerii capătă o încredere deosebită față de O.C.N. „SMART CREDIT” S.R.L și asta se dovedește prin aportul financiar primit. Astfel, a fost aprobată extinderea liniei de credit KIVA (S.U.A) până la 600 000 USD (de menționat faptul că limita inițială a constituit 50 000 USD); Fundația Grameen Credit Agricole a aprobat un nou credit de 500 000 Euro, iar CoopEst (Belgia) și-a mărit aportul financiar până la 150 000 Euro. La fel suntem susținuți financiar și de partenerul internațional Oikocredit (Olanda), precum și de partenerul autohton B.C. „Moldova-Agroindbank” S.A., fapt pentru care le suntem recunoscători și apreciem susținerea dată”, spun reprezentanții companiei.

Fiind o companie cu statut social-responsabil, „SMART CREDIT” ofera diverse posibilități de informare și aplicare pentru cererile și ofertele de creditare. Astfel, pe pagina web a companiei (tel: +373-236-2-35-50), care este sistematic actualizată, clienții au posibilitatea sa adreseze orice întrebare, ce ține de produsele creditare, la care vor primi răspunsuri prompte, clare, desfășurate. Tot pe pagina web, orice client poate aplica cerere de credit on-line, în urma careia va fi contactat de unul din experții de credite, care va informa clientul despre cererea solicitată și oferta propusă. Totodată, în legătură cu situația pandemică creată în țară de COVID 19, compania propune clienților săi, curenți, mai multe oferte de achitare a creditelor și anume: myRUNPAY, BPAY, OPLATA.MD, MAIB, precum și casieriile din cadrul sucursalelor companiei.

Drept argument pentru toate particularitățile și avantajele O.C.N. „SMART CREDIT” S.R.L, care o fac competitivă pe piața financiară, vine medalia de aur câștigată în cadrul concursului național NOTORIUM TRADEMARK AWARDS, concursul mărcilor comerciale recunoscute de public, prin voting securizat şi transparent, în regim online. Cu acest prilej, mulțumim clienților care cred în modelul de afacere de succes al companiei „SMART CREDIT” și în echipa sa de profesioniști.

Sucursalele companiei  Smartcredit.md/contacte/:

 • Ungheni, str. Natională 10, telefon 0 673 51 715;
 • Ungheni, str. Crestiuc, telefon 0 677 49 792;
 • Călărași, str. Mihai Eminescu 28, 0 677 043 61;
 • Chișinău, bd. Iurie Gagarin 1, 0 677 04 343;
 • Cimișlia, str. Barbu Lăutaru 1/2, 0 677 00 646;
 • Căușeni, str. Stefan cel Mare 1 / C, 0 621 47 692;
 • Rîșcani, str. Independentei 13, 0 676 44 677,
 • Cahul, str. Prospectul Republicii 20/11, 0 677 22 522.

De 10 ani O.C.N. „SMART CREDIT” S.R.L este mai aproape de clienții săi; de 10 ani compania le oferă produse creditare optime pentru o viață mai bună 

Call-center 0 22 20 20 20

www.credit.smartcredit.md

e-mail: [email protected]

Facebook.com/SMARTCREDITs

P.

Vezi și aceste știri
Promoție de Crăciun de la SMART CREDIT - 10 ani de credite optime pentru o viață mai bună

Promoție de Crăciun de la SMART CREDIT - 10 ani de credite optime pentru o viață mai bună

Guvernul a transmis Ucrainei cel de-al doilea lot de ajutor umanitar

Guvernul a transmis Ucrainei cel de-al doilea lot de ajutor umanitar

Zelenski este convins că după bătălii sângeroase, războiul din Ucraina se va încheia cu diplomație

Zelenski este convins că după bătălii sângeroase, războiul din Ucraina se va încheia cu diplomație

Advertoriale
Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Cristina Guțu: „Am slăbit cu 10 kilograme în doar 2 două luni, vezi cum am reușit!”

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Trei reguli cum afacerea ta poate supraviețui concurenței

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

Reprezentanți ai Guvernului de la București au vizitat Victoriabank, cea mai mare investiție românească în Republica Moldova (VIDEO)

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: În căutarea jobului perfect (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: În căutarea jobului perfect (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Tatiana Miron, tânăra care a decis să revină din Spania pentru a dezvolta satele din Moldova (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Liderii lumii - sup lupă (VIDEO)
 • Moldova, I am back! | Dumitru și Emanuela Ciuprina, tinerii care au schimbat Bucureștiul pe satul Lunga din Florești (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Paștele - mâncare, tradiție, mister
Cele mai populare
 • 1
  Interviu cu bărbatul care și-a pierdut familia într-un atac cu rachete în Odesa: Singurul meu sentiment este ura
 • 2
  Echipamentul militar sustras din dotarea Armatei Naționale valorează un milion de lei. Noi detalii de la PG
 • 3
  Maia Sandu despre nivelul înalt de inflație: Toate instituțiile statului trebuie să-și facă treaba mai bine decât și-au făcut-o până acum
 • 4
  Zelenski susține că aproape toți oamenii blocați în subsolurile uzinei Azovstal au fost „evacuați”
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.