„Insula Paștelui - un loc în care aș putea rămâne cu traiul”. Povestea Nataliei Ciobanu, moldoveanca pentru care călătoriile sunt parte a vieții

„Insula Paștelui - un loc în care aș putea rămâne cu traiul”. Povestea Nataliei Ciobanu, moldoveanca pentru care călătoriile sunt parte a vieții

Acolo unde se încheie o călătorie, începe alta. Este ritmul de viață a moldovencei Natalia Ciobanu. Femeia a cutreierat lumea în lung și în lat, fiind impresionată de locurile deosebite ale Japoniei, Mongoliei sau ale Africii. Iar cel mai mult îi plac oamenii noi și lucrurile spontane din timpul călătoriilor. Iată ce a povestit într-un interviu pentru EA.md.

„Merg spre căutare de sine”

„Călătoria face parte din viața mea. Acum ea a luat o latură mult mai terapeutică pentru mine pentru că scopul meu este să mă regăsesc. Mulți mă întreabă de ce fug eu, iar eu de fiecare dată le zic despre faptul că eu merg doar spre căutare de sine.

Publicitate

Vreau să-mi rezolv conflictele mele sufletești și să devin o versiune mai bună. Doresc să-mi dezvolt valorile și nivelul de conștientizare a tuturor acțiunilor pe care le întreprind”, ne-a mărturisit Natalia.

„Îmi place imprevizibilitatea acestor călătorii”

Natalia spune că îi plac călătoriile în care lucrurile sunt mai puțin planificate. „Ceea ce-mi place în călătoria mea este faptul că mă întâlnesc cu oameni buni, oameni care mă inspiră, care mă încarcă cu energie pozitivă.

De asemenea, îmi place imprevizibilitatea acestor călătorii, nu este nimic organizat, totul este spontan. Eu trăiesc clipa și îmi place să intru în contact imediat cu băștinașii, să fiu cu ei”, recunoaște ea.

„Insula Paștelui - un loc în care aș putea rămâne cu traiul”

Un șir de locuri și țări i-au lăsat impresii unice și de neuitat. „Mi-a plăcut Japonia, o țara futuristă asemenea unui film de ficțiune. Mongolia mi-a plăcut foarte mult. Are o natură foarte frumoasă, este înzestrată cu peisaje superbe, oameni primitori.

În mod special mi-a plăcut Insula Paștelui, un loc la care mă gândeam că aș putea rămâne cu traiul. Acel loc are o vibrație înaltă, o energie inexplicabilă. Mi-a plăcut foarte mult și Polinezia Franceză, Noua Zeelandă m-a cucerit. Mi-a plăcut Africa, este foarte interesantă din punct de vedere al faunei și florei”, zice Natalia.

Nu există nu se poate

Pe lângă faptul că Natalia se poate lăuda cu 60 de țări vizitate, aceasta, în 2020 a mai marcat o mare realizare. Femeia, prin propriul exemplu le-a demonstrat oamenilor că nu există limite. Acest lucru a fost posibil datorită participării sale în cadrul campaniei lansate de Andreea Marin care are sloganul „Nu există nu se poate”.

„Campania „Nu există nu se poate”, lansată de Andreea Marin, este o campanie națională care are scopul de a ajuta femeile să-și găsească echilibrul între minte, suflet și trup.

Andreea Marin a pus la cale nu doar o campanie Națională ajunsă la a 4-a ediție, dar și o emisiune motivațională cu povești ale oamenilor ce demonstrează că #nuexistănusepoate.

Trebuie să recunosc că o urmăresc de multă vreme pe Andreea Marin, iar sloganul campaniei mi se potrivește foarte bine. Iată de ce atunci când am fost pe Kilimanjaro mi-a venit ideea să fac și eu parte din această campanie, am trimis candidatura mea, i-am scris un mesaj doamnei Andreea Marin, iar ea mi-a propus să fiu o invitată specială în cadrul emisiunii.

Această experiență a fost una foarte frumoasă pentru mine, o experiență de suflet pentru că am demonstrat prin intermediul celor trăite de mine că nu există nu se poate și sunt mândră de această experiență”, ne-a povestit Natalia Ciobanu.

Vezi aici interviul integral acordat de Natalia Ciobanu pentru EA.md.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Revista EA.md (@revistaea)

Autor:

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal