Devenim tot mai mulți: 174 de abonați, în nouă luni sau ce te-ar determina să intri în comunitatea AGORA (VIDEO)

Devenim tot mai mulți: 174 de abonați, în nouă luni sau ce te-ar determina să intri în comunitatea AGORA (VIDEO)

Comunitatea AGORA a crescut și continuă să crească, așa încât, la distanță de nouă luni de la lansarea sistemului de membership AGORA 174 de cititori și urmăritori au ales să devină și abonați. Vestea că „mai avem Un Abonat!”, mereu răsună în echipă ca un mic succes și stârnește acel sentiment cald de susținere. În schimb, vrem și avem argumente de ce merită să-ți iei un abonament, dacă încă n-ai făcut-o.

Independenți și fără limite, așa ne dorim să fim. Și cu fiecare nou abonat, care astfel ne susține munca, simțim că prindem aripi. Aceasta și de la zecile de mesaje inspiraționale venite de la membrii comunității:

„Sunteți primii nu doar pe membership, dar in toate”, „Susțin ideea voastră de membership” sau „Faceți bine ceea ce faceți”. Iată doar câte dintre mesajele venite de la susținătorii AGORA.

Publicitate

Și cum ziceam, rândurile cresc și ne apropiem încet, dar sigur de a doua sută. Mai exact, așa cum abonamentele sunt de trei tipuri, din aprilie 2020 și până acum, au devenit FANI AGORA 78 de urmăritori, alți 69 dintre cititori au ales să devină SUSȚINĂTORI și încă 27 de cititori au luat abonamente de AMBASADOR.

Vezi aici mai multe detalii: Membership AGORA: Cum să devii șeful unei echipe de jurnaliști și să ai și premii pentru asta (VIDEO)

În prima lună din 2021 ne putem mândri cu prima susținere a unei persoane juridice. Recent am implementat opțiunea de abonamente pentru persoane juridice, pentru care oferim și factură fiscală. Compania poate abona la AGORA de la 1 la 10 angajați și ei automat devin pentru 12 luni, Ambasadorii site-ului.

Primul agent economic care a luat două abonamente, ca persoana juridică, este Eclair. Abonamentul este de tip Ambasador, pentru o durată de 12 luni.

Abonatul primește toate beneficiile unui Ambasador AGORA, care includ și beneficiile de Susținător și Fan - nu vor mai vedea publicitatea de tip banner pe site, vor avea acces la aplicația mobilă, vor putea citi materialele exclusive, vor fi invitați la teatru și în grupul privat pe Facebook dedicat membrilor, primesc în dar câte o sticlă de vin Purcari. Toate beneficiile sunt afișate aici.

Ce i-a determinat pe acești oameni să ne susțină?

Avem argumente și pentru tine să intri în comunitatea noastră, dacă încă n-ai făcut-o. Merităm susținere pentru că suntem o echipă care a pus mereu pe primul loc corectitudinea. În scopul redacției de a informa, tindem și o facem obiectiv.

În plus rezultatele n-ar fi așa cum sunt dacă nu ne-am face munca cu pasiune. Și da, sunt subiecte și materiale care au pornit de la scântei de entuziasm.

În materialele de actualitate, mereu am pus accent pe operativitate și în același timp, o știre pe AGORA apare nu doar rapid, dar și verificată.

Iar dacă jurnalistul din echipa noastră s-a pus pe creație, să știi că urmează materiale savuroase. Asta pentru că, punem preț pe documentare, promovarea locurilor, a oamenilor și a muncii lor.

În plus, ne place tot ce e nou și promovăm inovația. La fel s-a întâmplat și în cazul lansării sistemului de Membership. AGORA este prima instituție media care a decis să aplice opțiunea de abonamente. Tocmai pentru că știm că se poate, chiar dacă drumul nu e bătut, iar tot ce-i nou sperie.

...

Mai nou, pentru abonații noștri documentăm și propunem materiale exclusive. Vezi aici mai multe detalii.

Materiale cu acces restricționat pe AGORA: Spuneți-ne ce credeți despre ele (VIDEO)

Suntem încrezători că am reușit să convingem la abonare prin conținutul media de pe portalul de știri. Pe AGORA găsești știri adevărate, livrate rapid și corect. Proiecte din care te inspiri și înveți: „Oameni ca tine”, „Nota de Plată”, „Jurnalism de soluții”.

În plus, pe AGORA găsești materiale video de calitate. Și materiale audio, așa ca podcastul „Bilet în Parlament” - un proiect despre politica moldovenească care a luat și Mărul de Aur în Jurnalism.

Felicia Nedzelschi, autoarea proiectului „Bilet în Parlament” povestește aici cum a fost anul 2020: EDITORIAL | Vecinul cu „dreliu” sau cui naiba îi mai trebuie politică pe timp de COVID (VIDEO)

La fel, pe pagina AGORA găsești istorii umane. Avem în redacție jurnaliști care pentru adevăr merg și „în gura lupului”. Suntem independenți și autentici. Luptăm pentru adevăr și vrem să rămânem așa.

Suntem siguri că și tu dorești să existe o sursă sută la sută sigură care să-ți acopere toate necesitățile privind știrile. Așa că te îndemn să iei abonamentul de membru AGORA și să susții presa independentă.

Ce zici, se poate? Hai aici!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal