Cum poți achita abonamentele de MEMBERSHIP AGORA și de ce trebuie să o faci (VIDEO)

Cum poți achita abonamentele de MEMBERSHIP AGORA și de ce trebuie să o faci (VIDEO)

Să fii mai aproape de jurnaliștii independenți și ei de tine e mai mult decât un instrument sigur și eficient pentru o dezvoltare continuă a comunității din care faci parte. De aceea, AGORA nu te lasă și a venit cu un îndemn de cooperare sub forma unor abonamente de membership. Astăzi, afli de la Adriana Făureanu cum să le achiți, precum și ultimele oferte pe care le găsești astăzi în coșul echipei noastre. 

Mai exact, plata se face direct pe site. Tot ce ai nevoie este un card bancar Visa, Mastercard sau un cont de Paypal. Selectezi pachetul de membru care crezi că ți se potrivește, apoi vei fi direcționat pe pagină unde trebuie să introduci datele cardului și să faci plata online. E atât simplu, însă, gestul tău va însemna atât de mult pentru noi. Și încă ceva, plățile pentru abonament sunt recurente. La finalul perioadei de abonare, fie că-i de o lună, șase sau 12 luni, plata se reînnoiește automat - moment care te va scuti de deranjul de a repeta abonarea în fiecare lună.

Publicitate

Și dacă ești tot aici, atunci prinde oferta care te va cuceri în această lună. Știi că ne place să susținem antreprenorii, iar ei pe noi și inclusiv cititorii noștri. Astfel, dacă te decizi să ne susții cu un abonament FAN și AMBASADOR, bucură-te din plin de ceaiurile exclusive de la ECLAIR. Vor fi din partea casei.

Iar dacă ești o persoană juridică și îți propui să ai grijă de informarea angajaților tăi, atunci în semn de recunoștință vei primi încă un bonus. E vorba de o sticlă de vin Purcari pentru o seară liniștită și cu știri bune.

Recunoștința și valorile bune se educă, se cresc și se mai fac simțite prin lucruri unice și făcute cu bun gust.

...

Încearcă experiența de a fi membru în comunitatea noastră. Susținerea ta financiară ne va ajuta să ne menținem pe piață, cu aceeași verticalitate, iar participarea activă a abonaților noștri și schimbul de cunoștințe și idei, va fi un umăr ca să reprezentăm cât mai eficient necesitățile societății în care trăim, a oamenilor care nu au posibilitate să-și achite un abonament, însă doresc să fie informați ca să poată vota corect și bine pentru țara în care trăiesc.

Fă parte din comunitatea AGORA. Susțineți jurnalismul independent și transparent din Republica Moldova. Avem nevoie de voi pentru a continua să ne facem munca cu dedicație și curaj!

Ce zici, se poate? Hai aici!

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal