Conferința AgTech 2021: Înregistrează-te la unicul eveniment dedicat digitalizării afacerilor agricole din Moldova

Conferința AgTech 2021: Înregistrează-te la unicul eveniment dedicat digitalizării afacerilor agricole din Moldova

Republica Moldova are un potențial enorm pentru a obține performanțe în agricultură, dacă fermierii ar adopta mai multe inovații și ar implementa tehnologii moderne în producere. O bună parte dintre aceștia s-au convins deja de eficiența digitalizării afacerilor agricole, pentru unii, însă, digitalizarea ține de viitor.

Conferința AgTech 2021 „Soluții digitale în agricultură”, singura platformă destinată digitalizării afacerilor agricole din Republica Moldova, vine să prezinte cele mai bune exemple de digitalizare a afacerilor agricole din țară, iar experții naționali și internaționali vor relata care sunt schimbările cheie necesare de realizat pentru a spori rentabilitatea sectorului agricol.

Evenimentul se va desfășura în perioada 2-3 martie 2021 și este organizat de portalul Agrobiznes, cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), în parteneriat cu proiectul Tekwill, susținut de USAID și Suedia.

Publicitate

Companiile locale ce implementează tehnologii de ultimă oră în activitatea de zi cu zi au reușit să devină mai eficiente și să reducă esențial cheltuielile. Există soluții disponibile pe piață atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și mari, iar Conferința AgTech 2021 le va aduce mai aproape de producători. Prima ediție AgTech a confirmat interesul sporit al antreprenorilor, instituțiilor și al organizațiilor din sector față de digitalizare, iar în acest an venim cu mai multe soluții, performanță și inovații

Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes

Autor:

Speakerii AgTech 2021 vor să aducă față în față tehnologiile și agricultura performantă, pentru a contribui la apropierea companiilor tehnologice de industriile tradiționale și pentru a extinde parteneriatele care pot aduce valoare adăugată sporită sectorului agricol.

Participanții vor fi implicați în sesiuni de prezentări, discuții și webinare live. Aceștia vor afla cum pot fi aplicate sistemele digitale în vii, livezi, zootehnie, precum și vor interacționa cu experții sau fermierii care deja implementează tehnologiile moderne.

La eveniment vor participa și reprezentanți ai instituțiilor cheie menite să susțină dezvoltarea sectorului agricol: AIPA, MADRM, ODIMM și USAID/APM.

Soluțiile IT reprezintă un suport real pentru dezvoltarea agriculturii, iar utilizarea lor va produce un impact major asupra afacerilor independente.

Înregistrează-te la Conferința AgTech 2021, completând formularul de participare, disponibil pe acest link.

Mai multe detalii, pe pagina de facebook a evenimentului.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal