„Noi studiem raportul companiei Kroll. Acolo sunt multe fapte despre care am vorbit anterior: gaura financiară s-a format până la venirea noului investitor, iar noi am fost nevoiți să o acoperim. Contrar unor zvonuri care circulă, eu mă aflu la Chișinău. Unele persoane ar dori ca eu să plec, iar adevărul să nu fie descoperit. Eu nu voi proceda în acest mod și voi rămâne în Moldova până când nu se va lămuri situația. Vreau să spun că noi colaborăm foarte activ cu organele de anchetă și le oferim toate documentele necesare.

Noi avem cel mai mare interes să aflăm cine a prădat banca din 1990 și până în 2013. Aș vrea să spun că odată ce vom finisa analiza raportului voi veni cu precizări, care probabil vor avea loc în scurt timp, în cadrul unei conferințe de presă.

Aș vrea de asemeni să mai subliniez odată faptul că banca a fost furată până la venirea noilor investitori!” a declarat Ilan Shor pentru kp.md.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!