Un ceai bun și o porție de informații adevărate. Ultimele zile în care mai poți primi un cadou aromat!

Un ceai bun și o porție de informații adevărate. Ultimele zile în care mai poți primi un cadou aromat!

La început de februarie, îți lăsam o scrisoare deschisă prin care te încurajam să iei legătura cu noi și să ne zici despre ce-ai vrea să mai citești pe pagina noastră, ca în final să facem schimb de cunoștințe. La fel, îți împărtășeam din bucuria de a fi susținuți în membership-ul pe care-l facem de o nouă companie locală și anume de către ECLAIR - The art of living

...

Pentru abonament cu beneficii, click aici

Publicitate

Cititorii noștri, care, mai nou, au devenit abonați, ne-au lăsat câteva impresii.

Ilinca, Fan AGORA pentru 12 luni:

„Am avut ocazia să miros toate cele cinci tipuri de ceai și într-un final, l-am ales pe cel care m-a cucerit, Winterly Pomegranate. Fiecare ceașcă de ceai îmi permite să văd mai bine componentele lui, culoarea și mărimea lor. Aroma și gustul sunt cu adevărat intense!”,

Autor:

Ana și-a luat abonament lunar de Fan AGORA:

„Lăsasem un strop de ceai în ceașcă când am ieșit în fugă din casă. La întoarcere, nu puteam pricepe de ce îmi este parfumată casa, că doar nu folosesc aromatizatoare. A durat ceva ca să-mi dau seama că acel strop este „de vină” :)

Autor:

Se întâmplă exact ca în descrierile de mai sus. S-o luăm cu începutul. Ajungând pe str. Eminescu 30, te bucuri să vezi o clădire din 1895, acum în totalitate restaurată, cu aspectul istoric păstrat. Aici este. Intri la Eclair, iar consultanții acestui magazin conceptual îți deschid toate cele cinci tipuri de ceai, ca tu să poți face alegerea potrivită pentru gustul și... mirosul tău. Pleci cu zâmbet și o stare de bine. Da, și cu ceai.

O scurtă trecere în revistă

Materia primă folosită în producerea ceaiurilor Tafelgut este colectată cu grijă din cele mai bune zone din jurul lumii, de la plantații organice certificate și sunt prelucrate în Germania.

...

Încearcă experiența de a fi membru în comunitatea noastră. Știm cu toții: Informațiile adevărate sunt ceva valoros, mai ales acum, într-o lume în care știrile false sau distorsionate iau amploare din ce în ce mai mult. Noi, jurnaliștii liberi, suntem mereu aici. La datorie. Îți livrăm din capul locului, la minut, știrile care contează. Știri corecte, care reflectă realitatea.

Hai să facem echipă. Vino în comunitatea noastră

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal