„Abbonamenti gustosi” sau cum „trezești” italianul din tine, printr-un abonament de membru

„Abbonamenti gustosi” sau cum „trezești” italianul din tine, printr-un abonament de membru

Primăvara începe cu... un nou parteneriat pentru membership-ul AGORA. Și de data asta este vorba despre Casa Rinaldi, un producător lider la nivel mondial, prezent în peste 110 țări, iar din 2013 și în Republica Moldova.

191

Atâția suntem. 191 de membri în comunitatea AGORA. 191 de oameni, cititori fideli care, din aprilie 2020, ne susțin și pun umărul ca să se întâmple ceea ce vedeți zilnic pe site. Să existe presa liberă, independentă de vreo culoare politică sau indicație oligarhică. Iar pentru asta vă mulțumim. Și, totuși, suntem 350.000 de cititori unici, prezenți lunar pe aceste pagini. Știm că putem mai mult și mizăm pe asta. De aia, în schimbul contribuțiilor voastre lunare, ne angajăm să vă oferim acele beneficii, utile și plăcute vouă, pe care le găsiți aici afișate, așa, ca să avem cu toții de câștigat.

Publicitate

Care-o fi surpriza…

Unul dintre beneficiile despre care tocmai vă ziceam și pe care vi-l oferim în dar pe durata întregii luni martie, împreună cu Casa Rinaldi, este numai bun pentru gurmanzii și iubitorii de mâncare gătită rapid, dar sănătos!

...

Și dacă deschidem paranteza, e vorba despre două blaturi pentru pinsa și produse complementare ei - sos de roșii cu basilic, cașcavaluri și mezeluri, toate italienești, pentru un produs final - două pinse, gata în 10 minute!

Știți ce este o pinsa? Exact, o pinsa, nu o pizza

Vă zicem pe scurt că este un blat realizat dintr-un amestec de câteva tipuri de făină de cea mai bună calitate, cu un înalt conținut proteic. Deși rezultatul final, din punct de vedere gustativ, este ca al unei pizza, deosebirea evidentă este forma dreptunghiulară a pinsei. Cea de-a doua deosebire se referă exclusiv la pinsa Casa Rinaldi, pentru care triplul campion mondial la pizza, Gianni di Lella, după variate studii, a selectat mixul potrivit de ingrediente.

Fiți pe fază, pentru că vom reveni în următoarele zile cu un material interactiv, cu explicații curioase despre pinsa și diferențele dintre ea și arhi-cunoscuta pizza.

Din 1979, inventează mâncarea italiană

Casa Rinaldi „trezeşte” italianul din tine. Istoria acestei companii începe din anul 1979 și se evidenţiază prin tradiţie şi moştenirea unor reţete din cele mai îndepărtate timpuri.

Rinaldi este o familie străveche, din secolul XVI, care a început prin a produce oţet balsamic, cunoscut pe vremuri, dar şi până în zilele noastre cu denumirea de Modena Balsamic Vinegar.

Ingredientele pentru produsele Casa Rinaldi sunt crescute doar la fermele agricole care utilizează tradiţii şi reţete încă din cele mai vechi timpuri, pentru a păstra şi prelucra produsele, iar lipsa conservanţilor le asigură un gust cu adevărat natural.

Astăzi, Casa Rinaldi este recunoscută în peste 110 de ţări ale lumii datorită experienţei de mai bine de 41 de ani în industria alimentară. Oriunde, bucătăria italienească se bucură de apreciere şi recunoaştere, Casa Rinaldi fiind lider în livrarea de produse alimentare italieneşti, suplinind restaurantele și magazinele cu o mare diversitate de specialităţi.

Să avem o primăvară „gustoasă”

Pentru noi, cei de la AGORA, e o mare bucurie de fiecare dată când primim vreun răspuns pozitiv din partea brandurilor, pentru susținerea sistemului nostru de membership. Vă invităm pe voi, cititorii noștri fideli, să luați abonamente de membri în comunitatea noastră, iar la pachet să vă bucurați de beneficiile și darurile pe care le pregătim pentru voi.

În luna martie, Casa Rinaldi pune umărul la membership. Luați de aici!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal