Ce avantaje au ușile și ferestrele din aluminiu - un nou suflu pe piața tâmplăriei (FOTO)

Ce avantaje au ușile și ferestrele din aluminiu - un nou suflu pe piața tâmplăriei (FOTO)

În primăvara anului 2020, la PlastRegal au apărut produse din aluminiu marca Aluprof - lider  în domeniul construcțiilor din aluminiu cu punte termică și unul dintre cei mai mari producători din lume, având sucursale în numeroase țări din Europa, precum și în Statele Unite.

Rezistență ridicată și produse mai ușoare

...

Publicitate

„Construcțiile din aluminiu sunt destinate atât sectorului rezidențial, mai ales unde se optează pentru mult geam, cât și celui comercial, unde înălțimile și lățimile ferestrelor nu au granițe. În funcție de sfera de utilizare și cerințele detaliate privind funcționalitatea, estetica, izolarea termică, rezistența la efracție, etanșeitatea la fum sau rezistența la foc - gama de soluții este foarte individuală. PlastRegal recomandă construcțiile din aluminiu cu punte termică tuturor celor care sunt în căutarea unor ferestre rezistente, dar în același timp cu pierderi minime de căldură”, spune Ala Blaj, specialist în marketing la PlastRegal. „Aluminiul preferă o atenție mai delicată la confecționare. De aceea, nemijlocit pentru această gamă de produse am procurat noi utilaje care să ne permită debitarea profilelor cu precizie”, continuă Ala Blaj.

Autor:

PlastRegal

Cele mai sigure produse cu impact pozitiv

...

Soții Victor și Natalia Afteni au optat și ei pentru ferestre din aluminiu cu punte termică și uși glisante cu profil din aluminiu, întrucât acest material oferă confecțiilor o rezistență și siguranță sporită pe termen lung.

„Am luat în calcul și volumul mare de soare și temperatura crescută pe durata verii în Republica Moldova, știind că ferestrele cu profil din aluminiu nu se deteriorează, nu se expandează și nu se strâng sub influența acestor factori”, spune Natalia Afteni. Un alt argument determinant pentru familia Afteni a fost izolarea fonică și termică pe care le oferă produsele din aluminiu.

Autor:

...

„Inițial eram sceptic în privința protecției termice pe care o oferă aluminiul, însă după un studiu amănunțit, am ajuns la concluzia că acest lucru este doar un clișeu neîndreptățit. Am rămas plăcut surprins de calitatea produselor confecționate și montate de PlastRegal. Acum m-am convins că și în țara noastră se produc ferestre și uși la cel mai înalt nivel”, adaugă Victor Afteni.

Autor:

Pentru mai multe proiecte inovative, accesați www.plastregal.md și alegeți din marea diversitate de culori și profile disponibile, acum și din aluminiu cu punte termică.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal