Vedeți mai jos textul:

„Consider masura arestului, solicitata de anchetatori, ca fiind una abuziva, avand in vedere faptul ca am colaborat deschis cu organele de ancheta, m-am prezentat la solicitarea anchetatorilor ori de cate ori am fost citat si am dat toate declaratiile necesare. Mai mult, din momentul deschiderii anchetei respective, am fost de mai multe ori plecat din tara, dar am revenit de fiecare data si  nu am ingreunat prin nicio actiune activitatea procurorilor.


Privind invinuirile care mi se aduc: sunt gata sa probez cu declaratii si documente ca acestea nu sunt fondate. Totodata, voi sprijini organele de ancheta in stabilirea adevarului despre cauzele care au condus Banca de Economii la situatia dificila in care am preluat-o.

Fac apel la opinia publica sa nu opereze cu supozitii si informatii false in acest caz. Voi incerca, prin intermediul avocatilor si al purtatorului de cuvant, sa mentin o comunicare transparenta cu societatea pe aceasta tema, respecatand toate prevederile legale care decurg din incadrarea juridica pe care o am la moment”.‎

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!