„Nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă … Soțul meu este o persoană respectată și un om de afaceri de succes, filantrop, susține activ sportul și arta în Republica Moldova, fondatorul fundației de caritate, care a ajutat și a susținut în perioade dificile zeci de familii și sute de oameni. Iar cel mai important lucru - el este un tată și un soț iubitor și mărinimos”, a scris cântăreața miercuri seara pe pagina sa de Facebook.

În arest la domiciliu

AGORA reamintește că omul de afaceri, Ilan Shor a fost reținut pentru 30 de zile în arest la domiciliu. Shor este acuzat de abuz în serviciu cu urmări deosebit de grave în perioada cât s-a aflat în fruntea consiliului de Administrare al Băncii de Economii.

Potrivit procurorului care instrumentează cazul, decizia instanței va fi atacată la Curtea de Apel pentru schimbarea măsurii de deținere. Bănuitul va avea o serie de restricții.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!