PORȚIA de știri: De un an „te hrănim” cu noutăți adevărate, selectate cu atenție și livrate direct în căsuța poștală

PORȚIA de știri: De un an „te hrănim” cu noutăți adevărate, selectate cu atenție și livrate direct în căsuța poștală

De un an încoace, seară de seară e acolo, te așteaptă să te informezi. Probabil, uneori, ești depășit/ă de ce se întâmplă și nu ai timp să citești amalgamul de noutăți. De aceea, în martie anul trecut, la început de pandemie, când avalanșa de informații era imensă, am decis să îți livrăm, zilnic, PORȚIA de știri. Așa, ca să fii bine informat!

Încă nu primești newsletter-ul AGORA? Poți să te abonezi acum. Simplu, printr-un click. E ușor și gratuit!

De ceva timp, de #266 de ediții, mai exact, alegem grâul de neghină pentru ca tu, cititorul nostru, să nu fii bombardat din toate părțile cu fel de fel de informații care îți consumă din timp. Vrem să fii informat corect și rapid!

Publicitate

„Ce-i cu PORȚIA asta a voastră?”

Pe lângă informațiile de actualitate, includem în newsletter PORȚIA de inspirație. Totodată, printre noutăți își fac loc și momente amuzante sau care, cel puțin, îți aduc zâmbetul în colțul gurii. Momente surprinse în Parlament, Guvern ori în orice alte instituții ale țării în care se află oamenii care ne reprezintă. Oameni care uneori clachează.

Uneori, îți mai livrăm fel de fel de curiozități, dar și rubrica #BineDeȘtiut.

Și nu în ultimul rând, produsele marca AGORA. „Bilet în Parlament”, „Oameni ca tine”, „Nota de Plată” și „DE ACASĂ”. Edițiile noi mereu vor fi incluse în newsletter.

Apropo, primim feedback din partea consumatorilor PORȚIEI. Suntem mai mult decât fericiți când vedem că ceea ce facem nu este în zadar.

„Faceți o treabă foarte bună, respect redacției”, ne-a spus Alexandru Obadă în cel mai nou mesaj.

„Dragă redacție, vă mulțumesc că mă țineți în priză. Apreciez ceea ce faceți”, a transmis Aina Rozipalivanov.

„Scurt util și informativ. Mulțumesc”, a mai scris un cititor.

Sunt doar câteva din zecile de mesaje pe care le primim după ce expediem PORȚIA. Iar pentru asta vă mulțumim că ne citiți și că alegeți ADEVĂRUL.

După cum am menționat mai sus, am ajuns la ediția cu numărul #266 și 2.959 de omuleți care primesc newsletter-ul AGORA. Știm că sunteți mai mulți care vreți să știți, pe scurt, despre ce se întâmplă în țară, dar și în afara ei.

De aceea, dacă încă nu ai făcut-o, abonează-te la PORȚIA de știri.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal