Avantajos pentru companii: acum puteți comunica noutățile la pachet, pe trei portaluri independente

Avantajos pentru companii: acum puteți comunica noutățile la pachet, pe trei portaluri independente

Dacă ai o afacere sau ești parte din echipa de marketing și comunicare a unei companii, această noutate este pentru tine. Cu siguranță te obosesc zecile de oferte de publicitate, comunicarea cu fiecare instituție în parte și multitudinea de criterii în care trebuie să încadrezi mesajul tău, materialele video sau foto, ideea pe care vrei să o transmiți. AGORA își dă mâna cu alte două portaluri independente de la noi și te ajută să ajungi la de trei ori mai mult public, dintr-o lovitură.

Comunicarea pe câteva fronturi te istovește

Fiecare companie își dorește vizibilitate maximă, dar și impact cât mai mare din orice Advertorial plasat în media autohtonă. Însă comunicarea cu fiecare portal în parte, condițiile diferite pe care le înaintează, dar și prețurile diferențiate te pot descuraja să mai plasezi o știre despre compania ta. În final renunți sau, în cel mai bun caz, apelezi la o agenție. Dacă apreciezi presa independentă și ții la timpul tău, noi venim cu soluția gândită special pentru tine.

Publicitate

Ne-am unit forțele pentru a-ți economisi timpul

...

AGORA.md își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online. Pentru utilizatorii de Internet, persoane active, cu gândire deschisă și critică, care caută informații de calitate, AGORA oferă în mod operativ știri, analize și interviuri bazate pe fapte verificate și din surse credibile, în format multimedia, non-standard, ușor de digerat și accesat prin diverse canale.

DIEZ.md este un site de știri pentru tineri care-și propune, din 2013, să devină un ghid util pentru fiecare tânăr(ă) din Moldova. Cititorii site-ului sunt elevii, studenții și tinerii profesioniști, vorbitori de română și rusă, deschiși la abordarea non-formală pe care echipa o are în scrierea fiecărui subiect. Prin jurnalismul pe care îl creează, echipa își dorește ca oamenii din jur să devină mai descătușați, deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi.

Moldova.org este una dintre primele pagini web create în Republica Moldova. De la pagină oficială a Ambasadei Republicii Moldova la Washington, la portal de știri la minut, până astăzi, companie media care produce jurnalism explicativ și de soluții, Moldova.org a fost și rămâne o entitate independentă și apolitică. Ei fac jurnalism explicativ și de soluții. Descâlcesc informațiile încurcate și arată ce soluții există pentru problemele înrădăcinate în societate. Ascultă opinii diferite și în special pe cele ignorate. Caută argumente, analizează, sunt sensibili față de cei discriminați.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal