Un Hackathon și 7 traininguri pentru femei în afaceri. Ce alte activități sunt planificate în proiectul „Queen”

Un Hackathon și 7 traininguri pentru femei în afaceri. Ce alte activități sunt planificate în proiectul „Queen”

Programul proiectului QUEEN (Qualitative Unique Entrepreneurial Experience and Novelty) oferă o Experiență Antreprenorială Calitativă Unică și Inovatoare femeilor, care vor să pornească o afacere, dar nu știu de unde să înceapă, sau poate pur și simplu vor să cunoască mai mult din domeniul antreprenoriatului. Misiunea programului este de a inspira femeile, mamele, prietenele, reducând inegalitățile de gen existente în mediul antreprenorial al Republicii Moldova și formând o comunitate de femei înarmate cu cunoștințe și destulă încredere în sine pentru a porni o mică afacere și/sau poate pentru a obține un loc de muncă mai bun.

Programul are o serie de evenimente startul cărora a fost marcat de Conferința Inspirațională QUEEN, care a avut loc pe 2 și 4 martie 2021, unde am avut 10 invitați din Moldova și Estonia, care au împărtășit din experiența lor personală. Conferința este disponibilă pentru a fi vizionată atât pe pagina de Facebook a proiectului QUEEN, pe pagina grupului Ask a Mom, dar și pe Youtube.

Proiectul QUEEN este organizat de CIVITTA Moldova, CIVITTA Estonia în parteneriat cu Ask a Mom și GirlsGoIT, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei și va fi implementat pe parcursul anului 2021.

Publicitate

Urmează evenimentele practice și de învățare:

 1. Pre-Hackathon (Ideathon) – 23 Martie 2021 – La care vom avea 2 invitați ce vor povesti cum au ajuns ei la ideile lor de afaceri, după care se va ține un training interactiv, cu aplicații practice, privind generarea ideilor de afaceri. Participarea e deschisă pentru toate doritoarele și doritorii, pe Zoom, linkul de acces va fi făcut public în dimineața zilei evenimentului.
 2. Hackathon (Începem în aprilie 2021) – Generarea ideilor de afaceri și crearea primului prototip al ideii. Aici punem teoria în practică și, în echipe sau individual, participantele vor genera, adapta și dezvolta idei de afaceri sub îndrumarea trainerilor și, de asemenea, vor crea primul prototip al propriilor idei. Participarea se face prin concurs. Înscrierea e deschisă pentru persoanele care întrunesc o listă de cerințe, inclusiv cunoașterea englezei. Link-ul de înscriere este aici.
 3. 7 training-uri (până în iunie 2021) de la experți de top în afaceri și startup-uri din Estonia și Moldova, în cadrul cărora se vor prezenta instrumente practice și actuale, care pot și trebuie utilizate în afaceri. Aici participantele vor deprinde cunoștințe antreprenoriale indispensabile pentru a obține succes. Pe parcursul perioadei de training se va lucra la ideile de business pe care participantele le-au ales la hackathon. Vor fi selectate cele mai bune idei.

Pe parcursul perioade în care vor avea loc training-urile, participantele vor beneficia și de mentorat din partea trainerilor, care vor fi disponibili să ajute și să ghideze participantele în asimilarea materialelor informative prezentate și aplicarea cunoștințelor teoretice în practică.

Toată evenimentele sunt absolut gratuite! Singura cerință către participantele la hackathon și training-uri este cunoașterea limbii engleze, pentru că trainerii, fiind din Estonia, vor vorbi în engleză.

Link-ul de înscriere la Hackathon este aici.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal