Kaufland își mărește echipa de Oameni Buni la Chișinău. Iată la ce funcții poți aplica

Kaufland își mărește echipa de Oameni Buni la Chișinău. Iată la ce funcții poți aplica

Kaufland este un nume recunoscut și respectat la nivel internațional, fiind una dintre cele mai dinamice și performante companii de retail. Succesul Kaufland se datorează în primul rând angajaților, care reprezintă sufletul companiei. Oamenii buni sunt cel mai valoros element, în jurul căruia sunt construite proiectele Kaufland.  

„Având realizate deja 5 proiecte ambițioase: 2 magazine în Chișinău, unul în Bălți, unul în Ungheni și cel mai recent deschis - în Comrat, ne dorim să extindem echipa de oameni buni din Chișinău. Pentru asta, căutăm noi membri în echipa noastră, care prin experiența și implicarea lor, să ne ajute în gestionarea proceselor interne și externe. Suntem în căutare de noi colegi pentru rolurile de Assistant Manager pentru Directorul General Kaufland Moldova și Specialist Implementare și Optimizare Procese în cadrul departamentului de Vânzări. De asemenea, suntem în căutarea unui coleg deschis la provocări și pentru postul de Manager de Magazin în cadrul magazinelor noastre din Chișinău.”

Publicitate

Autor:

„Pentru candidatul/-a la funcția de Asistent Manager pentru Directorul General Kaufland Moldova punem accent pe cunoașterea limbii germane la nivel avansat. Implicare, responsabilitatea și abilitățile de a gestiona termenele limită se numără printre aspectele importante de care ținem cont în procesul de recrutare”, se menționează în comunicatul companiei.

Responsabilitățile Specialistului Implementare și Optimizare Procese sunt următoarele:

● Coordonarea sarcinilor, proiectelor de testare și de implementare în colaborare cu departamentele de specialitate naționale dar și cu partenerii externi;

● Oferirea suportului pentru implementarea eficientă a proceselor și procedurilor de lucru în cadrul companiei;

● Asigurarea transferului de cunoștințe și fluxului de informații către celelalte departamente de specialitate ale companiei;

● Realizarea rapoartelor și analizelor periodice cu importanță decizională;

● Pregătirea informărilor și prezentărilor atât în limba română cât și în limba germană.

Pentru a îndeplini cu succes aceste responsabilități, căutăm un Om Bun care are:

● Studii superioare economice;

● Cunoştinţe avansate de limba germană și de utilizare MS Office;

● Disponibilitate de deplasare;

● Permisului de conducere cat. B (reprezintă un avantaj);

● Experiență de lucru în străinătate (constituie un avantaj);

● Abilități de comunicare și organizare.

În ceea ce privește selectarea candidatului/candidatei pentru funcția de Manager de Magazin, importante sunt experiența în domeniul de retail, abilitățile de conducere unei echipe, implicarea anterioară în proiecte de optimizare în retail, dar și alte proiecte relevante.

Responsabilitățile Managerului de Magazin sunt următoarele:

● Conducerea, motivarea și dezvoltarea angajaților din subordine;

● Asigurarea implementării proceselor standard din magazin;

● Verificarea și optimizarea indicatorilor economici, specifici grupelor de marfă;

● Coordonarea și optimizarea procesului de vânzare;

● Reprezentarea companiei în exterior și menținerea contactului cu instituțiile regionale.

Pentru a îndeplini cu succes aceste responsabilități, căutăm un Om Bun care are:

● Studii superioare finalizate;

● Experiență de conducere de minim 3 ani;

● Spirit antreprenorial, gândire analitică și orientată spre rezultat;

● Foarte bune abilități interpersonale;

● Disponibilitate de deplasare și/sau relocare.

Oamenii Buni merită ca munca lor să fie apreciată pe măsura implicării și dedicării. La Kaufland, am creat un mediu de lucru plăcut și motivant pentru toți angajații. Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, compania oferă și alte beneficii, care asigură un echilibru între viața personală și cea profesională.

Pentru a aplica la posturile vacante pentru Sediul Central și magazinele din Chișinău, dar și pentru a afla mai multe detalii despre acestea, puteți accesa site-ul de cariere www.cariere.kaufland.md. De asemenea, puteți să ne expediați un CV și pe adresa de email [email protected]

Amintim că pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în orașul Chișinău situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1; iar pe 24 septembrie 2020 deschidea primul magazin în nordul țării, la Bălți. În februarie, pe data de 18 au fost deschise ușile celui de-al patrulea magazin, la Ungheni, iar recent, pe 11 martie a fost deschis al cincilea magazin, la Comrat

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal