Cum ar urma să arate scuarul din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt „Nicolae V. Gogol", după renovare (FOTO)

Cum ar urma să arate scuarul din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt „Nicolae V. Gogol", după renovare (FOTO)

Au fost desemnați câştigătorii concursului publicc pentru elaborarea conceptelor de reabilitare a scuarului din bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt și scuarul „Nicolae V. Gogol", din preajma Palatului Republicii. Arhitectul Anatolie Safroni, s-a clasat pe primul loc, acumuland punctajul maxim. 

Reabilitarea spațiului public din centrul istoric al capitalei prevede reconstrucția trotuarelor și a amenjarea spațiilor verzi, în perimetrul străzilor București - str. Maria Cebotari - str. Alexei Șciusev - str. Nicolae Iorga.

Totodată, pentru elaborarea proiectului de renovare a scuarului Ștefan cel Mare și Sfânt, pe primul loc s-au clasat autorii: Tatiana Zaicenco, Daria Urum, din cadrul IMP „Chișinăuproiect".

Publicitate

Câștigătorii vor beneficia de premii bănești în valoare de zece mii de lei.

La fel, cu câte șapte mii de lei vor fi primiați câştigătorii locului II, iar premiul de trei mii de lei va fi acordat concurenților clasați pe locul III.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal