Global Money Week la FinComBank: curs gratuit de educație financiară și un card unic dedicat elevilor

Global Money Week la FinComBank: curs gratuit de educație financiară și un card unic dedicat elevilor

Pe parcursul mai multor ani, FinComBank activ promovează educaţia financiară în familie, organizând diferite campanii pentru elevii din instituţiile de învăţâmânt din ţară şi participând în diferite evenimente specializate. În acest an, în perioada 22-28 martie este marcată Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare. În cadrul acestui eveniment, FinComBank a lansat platforma #FinComEducation şi primul curs în cadrul acesteia - CARDURI BANCARE PENTRU ELEVI. 

Platforma va permite utilizatorilor să primească informaţii şi cunoştinţe noi în domeniul financiar-bancar şi să verifice propriile cunoştinţe prin susţinerea unui test, cu obţinerea diplomei pentru competenţe marcante în domeniul financiar.

Primul curs din cadrul platformei date cu genericul „CARDURI BANCARE PETRU ELEVI” este destinat utilizatorilor cu vârsta cuprinsă între 7-17 ani.

Publicitate

Scopul programului este dezvoltarea competenţelor financiare şi aptitudinilor faţă de gestionarea banilor prin intermediul cardurilor bancare. Cu ajutorul unui video-ghid elaborat cu acest scop, elevii vor primi cunoştinţe de bază despre carduri bancare. De asemenea, în spotul video prezentat se găsesc beneficiile utilizării cardului drept instrument de plată. Un alt aspect important al gestionării corecte a banilor este securitatea cardurilor bancare şi regulile de utilizare ale acestora. Ca urmare, în cadrul programului au fost introduse subiecte cu privire la regulile de securitate pentru elevii posesori de carduri bancare, necesare în procesul utilizării acestora.

„Copiii sunt viitorul nostru, iar copiii inițiați în domeniul financiar sunt cheia spre un viitor prosper! FinComBank tradiţional participă la Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare, anul acesta online. Noi susţinem dezvoltarea unei generaţii de copii inteligenţi şi informaţi cu privire la cele mai noi şi securizate metode de gestionare a banilor. Invităm în lumea finanţelor toţi elevii, care sunt dornici de noi cunoştinţe și care doresc să meargă într-un pas cu tendinţele lumii moderne", a declarat Elena Stovbun, Director al Departamentului Dezvoltare business FinComBank.

Autor:

Urmând exemplul statelor europene, FinComBank propune elevilor un produs deosebit şi unic pe piaţa din Moldova - Cardul suplimentar pentru elevi.

Acesta oferă siguranţă în utilizare şi abilităţi practice de utilizare a unui card bancar pentru persoanele care nu au atins majoratul. Acest produs oferă părinţilor posibilitatea de a-şi instrui copiii cum să facă economii, să cheltuie şi să acumuleze bani, precum şi cum să utilizeze serviciile bancare, indispensabile în prezent.

Cardul de la FinComBank este unul accesibil pentru toţi, deoarece la deschiderea cardului Visa Classic sau Mastercard Standard ONLINE ​achitaţi:

►0 lei emiterea cardului pentru părinte

►0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elev

►0 lei deservirea lunară a cardului pentru elev

►0 lei retragerile de numerar de la orice bancomat din ţară, dintre care lunar 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele 3 sunt de la bancomatele FinComBank

►0 lei conectarea şi administrarea Internet Banking-ului FinComPay pentru părinte.

Aplică la cursul online AICI.

Dorim baftă tuturor elevilor participanţi în programul #FinComEducation şi entuziasm în procesul cultivării noilor cunoştinţe din domeniul financiar. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta: Tel.: (+373-22) 26-99-99, E-mail: [email protected], site: www.fincombank.cоm

Autor:

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal