Mobiasbanca a premiat câștigătorii primei extrageri a Tombolei Agro 2021

Mobiasbanca a premiat câștigătorii primei extrageri a Tombolei Agro 2021

Norocoșii primei extrageri a Tombolei Agro 2021 au fost premiați pe 23 martie 2021, în cadrul unei ceremonii de înmânare care a avut loc în incinta oficiului central al Mobiasbanca – OTP Group. Câștigătorii premiilor din categoria „Motorină și lubrifianți” au fost selectați în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.org și în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial.

Impresiile și emoțiile împărtășite au fost dintre cele mai plăcute atât pentru noi, cei de la Mobiasbanca – OTP Group, cât și pentru clienții și partenerii noștri.

„În fiecare an Mobiasbanca - OTP Group organizează promoții dedicate sectorului agricol, atât în sezonul de primăvară cât și în acel de toamnă. Experiența anului 2020 ne-a făcut să realizăm cât este de important să realizăm ceva frumos pentru comunitatea de afaceri și pentru sectorul agricol - care este vital nu doar pentru economia țării, dar și pentru fiecare dintre noi. La prima extragere, cu tematica "Motorină și Lubrifianți", am colaborat eficient cu Lukoil-Moldova, Vero-Nadina și Elit-Tehnica, companii cărora le mulțumim pentru că au ales să fie alături de noi și de clienții noștri”, declară Tatiana Maximov, șef departament Agro Business.

Publicitate

Autor:

„Am accesat un credit de curând și le mulțumim celor de la Mobiasbanca – OTP Grup pentru ajutorul acordat la momentul când am avut, poate cea mai mare necesite. Și atât de neașteptat, dar și plăcut vine și cadoul sub formă de combustibil, care este unul foarte util, în special în această perioadă a anului”, menționează Olga Bujor-Borozan, client Mobiasbanca – OTP Group.

Autor:

...

„Elit-Tehnica susține fermierii din Moldova de peste 20 ani. Cu multă bucurie am aflat că în aceste clipe grele, Mobiasbanca – OTP Group vine cu o inițiativă frumoasă de a susține afacerile din agricultură. Am aderat astfel la această inițiativă, așa încât clienții Mobiasbanca – OTP Group să poate beneficia, pe lângă ofertele de creditare avantajoase, și de premii generoase oferite în cadrul Tombolei Agro. Avem cadouri pregătite pentru clienți, mai avem și alte surprize. Îi încurajez pe toți să participe și să câștige premii”, declară Emil Guțu, director al Companiei Elit-Tehnica și Partener în cadrul Tombolei Agro 2021.

Autor:

...

„Colaborăm cu Mobiasbanca încă din anul 2019, primul credit fiind pentru tehnica agricolă. Le mulțumim că au ajuns și la proiectul "Roada Viitoare" care este foarte util pentru toți agricultorii”, afirmă Aurelia Cecoi, client Mobiasbanca - OTP Group

Autor:

Mobiasbanca OTP - Group

Participă și tu la Tombola Agro!

Aplică, până pe 31 mai 2021, pentru un credit agro avantajos și vei fi înrolat automat în Tombola Agro 2021, unde poți câștiga numeroase premii oferite de partenerii generoși ai băncii. Reduceri la: fertilizanți, semințe, servicii de reparație, tehnica agricolă, dar și multe alte premii își așteaptă câștigătorii în cadrul celor 3 extrageri rămase.

Află detalii despre Tombola Agro 2021, dar și despre posibilitățile avantajoase de finanțare aici.

#agricultura pe upgrade cu Mobiasbanca – OTP Group.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal