Paynet – aplicația ce vine în ajutorul tău pentru plata facturilor către orice furnizor din Moldova (CARDURI)

Paynet – aplicația ce vine în ajutorul tău pentru plata facturilor către orice furnizor din Moldova (CARDURI)
Paynet

Ai facturi de achitat, iar rândul la poștă sau graficul extrem de riguros nu este pentru tine? Te afli peste hotare și vrei ca părinții sau rudele să fie în siguranță acasă? Ai de făcut cuiva un transfer pentru servicii sau să întorci o datorie? Pentru toate există aplicația mobilă – Paynet – un portofel electronic gata să te ajute în orice moment oriunde nu te-ai afla: acasă sau  la mii de kilometri depărtare. Hai să vedem cum funcționează aplicația, ce poți achita prin aceasta și de ce detalii ai nevoie ca să nu mai pierzi timpul în cozile infernale de la ghișee. Acum plățile sunt la un click distanță.

Plătești orice cu telefonul mobil

Aplicația Paynet oferă posibilitatea achitării facturilor, contractelor, creditelor, plăților de stat sau orice alte plăți către furnizori și instituții de stat din Republica Moldova. Tot de ce ai nevoie este să descarci aplicația Paynet pe telefonul tău mobil. Înregistrează-te cu numărul de telefon din țara în care te afli. Pentru a putea efectua plăți, este necesar să alimentezi portofelul Paynet cu mijloace de pe orice card bancar. 

„Compania Paynet activează în Moldova din 2013, oferind servicii de intermediere plăți atât pentru mediul de business cât și pentru utilizatorii finali, fiind licențiați de Banca Națională a Moldovei în acest sens. Avem deja peste 100 de mii de conturi unice de utilizatori create, iar aplicația mobilă a fost un  pas important făcut de companie pentru a ușura viața clienților  și a le oferi un serviciu și mai aproape de necesitățile lor, într-o eră a click-ului distanță”, menționează Călin Greadcenco, Director General Paynet. 

Salvezi ce ai mai prețios - TIMP

Servicii comunale, telefonie mobilă, rata creditului, școala copiilor, cursuri, evenimente sau abonamentul la un serviciu util – toate pot fi achitate online, cu ajutorul portofelului electronic Paynet. Este un instrument ușor, comod și sigur, iar descărcarea și înregistrarea este gratuită! „Scopul nostru a fost să salvăm timp – atât de prețios pentru toți. Achitarea serviciilor online te scapă de cozile interminabile și inconveniențele legate de program. Aici ai toate serviciile, disponibile la orice oră, de oriunde – fie că ești în călătorie de afaceri, în vacanță sau stabilit temporar cu traiul în altă țară”, ne-a declarat Vlad Ghenciu, Manager Marketing Paynet. 


Cum funcționează aplicația Paynet?

Înregistrarea se face în baza numărului de telefon. Sunt acceptate numere din Moldova sau din orice altă țară europeană, ceea ce oferă posibilitatea moldovenilor din diasporă să facă plăți acasă în Moldova, ușor și sigur. Odată înregistrat în aplicație, vei avea acces instant la contul tău personal. Ulterior, logarea este rapidă: cu pin sau cu amprenta digitală/facială. De menționat că înregistrarea, alimentarea și întreținerea portofelului Paynet sunt absolut gratuite! 


Pentru achitarea facturilor, majoritatea prestatorilor nu percep comisioane adiționale. Sunt însă prestatori care percep între 0 și 2%, sumă nesemnificativă pentru comoditatea de care beneficiezi și timpul salvat. De obicei, comisioanele sunt afișate înainte de finalizarea plății, astfel încât orice utilizator să fie informat dacă achită comision.  Pentru utilizatorii aflați peste hotarele țării NU se percep taxe sau comisioane adiționale. 

Ce faci dacă nu ai găsit factura?

Grupate în 13 categorii de servicii, în aplicația Paynet găsești zeci de operatori pentru care poți efectua plăți. De la servicii de stat, facturi, la servicii turistice, cursuri sau donații, prestatorii vor fi recunoscuți după nume sau logo-ul companiei. Dacă nu ai găsit prestatorul sau serviciul în lista din aplicație sau în câmpul de căutare, adaugă-l singur folosind opțiunea: „Adaugă o Factură”. Introdu toate datele din factură, suma pe care trebuie să o achiți și plătește cu un singur click. 


Mai mult, orice factură achitată va fi salvată în cabinetul personal și va putea fi achitată mult mai ușor data viitoare. Aplicația îți va trimite lunar alertă despre facturile noi emise de furnizor, iar tu ai scăpat de grija lor cu un singur click.

Cum alimentezi portofelul Paynet?

Paynet este singurul portofel electronic de pe piață ce poate fi alimentat prin intermediul unui card emis de orice banca din Moldova, fără nici un comision. 

Există si posibilitatea de a depune bani cash pe contul tău Paynet, dar pentru aceasta trebuie să mergi la una din cele peste 1000 de locații de alimentare a portofelului – alegi Paynet și faci cash-in. Găsești pe hartă cea mai apropiată locație unde poți alimenta portofelul, rapid și ușor. 

Dacă alimentezi contul de peste hotare, orice card VISA sau MasterCard, emis de o bancă europeană poate fi folosit pentru a alimenta portofelul Paynet. 

De asemenea, poți alimenta portofelul din transferuri internaționale cum ar fi Ria sau Unistream sau chiar și cu monedă electronică, cum ar fi Bitcoin. Nu-i așa că e comod să ai portofelul electronic Paynet oricând în mână, chiar dacă pe cel fizic l-ai uitat în mașină, la birou sau acasă?

Ce tipuri de conturi există în aplicație?

Aplicația Paynet permite tuturor utilizatorilor să deschidă un cont. În aplicație există mai multe nivele de identificare a utilizatorilor, care atrag după sine și anumite limite pentru tranzacționare. Pentru un „Utilizator neidentificat” este automat setată limita 5 000 MDL maxim per tranzacție și 10 000 MDL valoarea maximă a tranzacțiilor per lună. În cazul unui „Utilizator identificat basic” (identificarea se face full online, în 5 min) – limita este de 15 000 MDL maxim per tranzacție, la fel și valoarea maximă a tranzacțiilor per zi. În cazul unui „Cont Premium” – totul este nelimitat. Pentru aceasta, utilizatorul se va identifica în oficiu (cu prezență fizică) cu buletinul de identitate valabil.

Cabinetul tău personal

Nu ai unul acasă sau la birou? Paynet ți-l oferă! Creându-ți un cont de utilizator în aplicație, ai parte de un cabinet personal online cu toate „dotările” necesare acestuia. Vei putea monitoriza veniturile tale în aplicație și gestiona ușor fluxurile financiare. Pe orice perioadă vei solicita, sistemul îți va genera un raport detaliat cu privire la finanțele tale, așa ca să poți face planificări de durată, dar și să ții evidența cheltuielilor în regim real.


Vezi și aceste știri
Paynet.md permite acum și moldovenilor de peste hotare să transfere bani acasă

Paynet.md permite acum și moldovenilor de peste hotare să transfere bani acasă

FOTO, VIDEO. Achiți nota de plată cu telefonul mobil: La Chișinău a fost lansată aplicația Paynet Merchant

FOTO, VIDEO. Achiți nota de plată cu telefonul mobil: La Chișinău a fost lansată aplicația Paynet Merchant

80% din moldoveni consideră că o căsătorie odată încheiată trebuie să fie pe viață (STUDIU)

80% din moldoveni consideră că o căsătorie odată încheiată trebuie să fie pe viață (STUDIU)

Advertoriale
FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul „Pria E-Commerce în Moldova”

FinComBank susţine antreprenorii şi evenimentul „Pria E-Commerce în Moldova”

LIVE TEXT. Lansarea rezultatelor celui mai amplu studiu demografic realizat în Republica Moldova - Generații și Gen

LIVE TEXT. Lansarea rezultatelor celui mai amplu studiu demografic realizat în Republica Moldova - Generații și Gen

Se anunță rezultatele celui mai complex studiu Generații și Gen din istorie. Iată ce date va prezenta

Se anunță rezultatele celui mai complex studiu Generații și Gen din istorie. Iată ce date va prezenta

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
CUPRINS
  1. Plătești orice cu telefonul mobil
  2. Salvezi ce ai mai prețios - TIMP
  3. Cum funcționează aplicația Paynet?
  4. Ce faci dacă nu ai găsit factura?
  5. Cum alimentezi portofelul Paynet?
  6. Ce tipuri de conturi există în aplicație?
  7. Cabinetul tău personal
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.