Directoare de marketing eAvion.md: „Scopul nostru e de a oferi servicii cu surplus – clientul primește întotdeauna mai mult decât se așteaptă” (INTERVIU)

Directoare de marketing eAvion.md: „Scopul nostru e de a oferi servicii cu surplus – clientul primește întotdeauna mai mult decât se așteaptă” (INTERVIU)

„Zboară fără griji - Noi ne ocupăm de tot!” – aceasta este deviza celor de la eAvion.md, o companie relativ nouă pe piața de bilete avia de la noi, însă având în spate o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu. La un an de la lansare, compania are acoperire națională: sunt 15 oficii eAvion în toată Moldova, au disponibile multiple metode de plată (cash, Poșta Moldovei, card, terminale de plată) și oferă asistența personală 24/24. Am discutat cu Valentina Șveț, director de marketing eAvion.md, ca să aflu mai multe despre acces la prețuri și reducerile preferențiale de care putem dispune pe platformă, despre ofertele reale în timp real, programul de loialitate al companiei și de ce merită să apelăm cu încredere la echipa profesionistă eAvion.

Dna Șveț, vă mulțumesc mult pentru această discuție. Cum este atmosfera la eAvion.md după aproape un an de la lansare și într-un an de pandemie pe care îl trăim cu toții?

Bine ați venit la noi! După cum se vede chiar de la intrare, eAvion.md emană pozitivism. Anume optimismul, dar și dorința de a contribui la o mai bună deservire în sfera călătoriilor aeriene, ne-au permis să lansăm afacerea în plină pandemie. Evident, echipa eAvion.md înțelege bine: comercializarea biletelor avia e un domeniu cu un nivel de concurență ridicată, înțelegem cât de mult a fost afectată aviația de pandemie, înțelegem obstacolele care au stat și mai stau în calea spre succes. Poate anume de asta noi am pus accentul nu doar pe CE FACEM, considerăm că e mai important CUM FACEM. Ei bine, primul an de activitate, în condiții care nu au mai fost până acum, ne-a demonstrat că oamenii, clienții noștri dragi, prețuiesc calitatea serviciilor, deservirea și atitudinea.

Publicitate

Lumea circulă în continuare, lumea zboară în continuare pentru că, nici afacerile și nici odihna nu a anulat-o nimeni. Cât de sigure sunt acum zborurile?

Da, zborurile continuă, dar în condiții noi. Foarte frecvent există situații de anulări, amânări, probleme cu rambursarea etc. Eforturile echipei eAvion.md sunt concentrate pe evitarea situațiilor neplăcute pentru pasageri. Colegii noștri monitorizează în permaneță situația, atât în plan local, cât și regional sau global. Cu o planificare corectă, asumată, călătoriile cu avionul rămân a fi cea mai sigură și rapidă cale de a ajunge la destinație. O bună parte din clienții noștri vin din domeniul afacerilor, deci, mediul de afaceri apreciază siguranța pe care o oferă o agenție, cum este eAvion. Noi ne ocupă de tot și vă scăpăm de griji.

Eu vă întreb foarte curioasă: chiar nu mai avem griji dacă apelăm la eAvion? Vă ocupați de absolut tot?

Ba nu (zâmbește), aveți grija să vă faceți bagajele și să ajungeți la timp la aeroport. De restul se ocupă eAvion.md. Noi oferim clientului tot setul de servicii, chiar dacă el plătește doar pentru bilet. Alegem cele mai bune curse, ne ocupăm de check-in, de asistență până la și după zbor. Pasagerii care apelează la serviciile eAvion.md pot fi siguri că nu vor pierde bani, dar, și mai important, nu vor pierde nervi.

Ce presupune asistența personală 24/24 și cum putem beneficia de ea, cu sau fără acces la internet?

...

De ce eAvion.md are prețuri preferențiale? Se face diferența și între diferite categorii de clienți ai companiei?

eAvion.md pune accent, în primul rând, pe deservire, dar, aveți dreptate, pe lângă deservire de calitate, avem și prețuri preferențiale. Aceste prețuri au la bază mai mulți factori importanți – colaborări directe cum majoritatea companiilor aeriene, experiență în selectarea celor mai bune zile de zbor, celor mai accesibile curse. Pentru managerii eAvion.md este important absolut fiecare client. Calitatea deservirii este aceeași pentru toate categoriile de clienți. Un pasager care zboară cu o companie low-cost este la fel de important pentru eAvion.md ca și un om de afaceri care optează pentru un business jet.

Am observat pe site un detaliu important pentru clienții permanenți. În ce constă acest sistem de loialitate al companiei și cum putem beneficia de el fără restricții?

Sistemul de loialitate eAvion.md este unul clasic. Avem carduri de loialitate, adaptate la necesitățile fiecărui client. Pasagerii primesc reduceri pentru următoarea cursă procurată de la eAvion.md. Absolut toți clienții din programul de loialitate eAvion.md primesc și o cartelă SIM, cu 1 GB internet inclus pentru țările UE, inclusiv pentru a beneficia garantat de asistența 24/24. Mai detaliat despre sistemul de loialitate clienții pot afla pe site-ul eAvion, la secțiunea Card de loialitate: eavion.md/card.

Pe cât ne „puteți deschide cărțile”, cum reușiți să aveți cele mai actuale oferte, în timp real?

Cum am mai spus, echipa eAvion.md monitorizează în permanență toate ofertele, urmărește deciziile autorităților din diferite țări, prognozează anumite modificări, în dependență de situația din lume. Avem propriul motor de căutare care, în mod automatizat, colectează toată informația relevantă pe moment.

Cine sunt cei care ne asistă în toate, care își preocupă timpul ca noi să zburăm în siguranță?

...

Ce oferte are compania pentru clienții business și ce experiențe aveți cu ei până acum?

Pentru clienții corporativi avem un alt program de loialitate, adaptat la necesitățile unui business. Asta pe lângă prețurile speciale, manager dedicat și toate beneficiile de care se bucură fiecare client eAvion.

De ce să alegem eAvion.md?

Atitudinea face diferența. Oferim cele mai bune prețuri, asortate cu o mulțime de metode de plată – cash, card, terminal de plată sau oficiul poștal. Menționăm că eAvion are acoperire națională, deci de serviciile de calitate pot beneficia locuitorii din toate raioanele țării. Programul nostru de loialitate include o mulțime de beneficii. Scopul eAvion.md e de a oferi servicii cu surplus – clientul primește întotdeauna mai mult decât se așteaptă.

Unde ați zburat personal ultima dată cu eAvion.md și care a fost experiența?

Voi fi foarte sinceră - încă nu am avut timp pentru vacanțe și zboruri. Mai multe persoane apropiate au zburat cu eAvion.md în Paris, Viena, Moscova sau București. De fiecare dată am primit doar reacții pozitive. Planificăm câteva city-break-uri în viitorul apropiat cu familia și, desigur, am procurat deja biletele la eAvion.

Atunci vă doresc odihnă plăcută, echipei mult spor și să ne auzim doar de bine!

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal