„Războiul verde” continuă: Costiuc învinuiește PACE că i-ar fi stropit mașina cu verde de briliant. UPDATE. Cavcaliuc: Se răzbună că nu l-am primit în partid

„Războiul verde” continuă: Costiuc învinuiește PACE că i-ar fi stropit mașina cu verde de briliant. UPDATE. Cavcaliuc: Se răzbună că nu l-am primit în partid

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, s-a ales cu mașina stropită cu verde de briliant. Incidentul s-a produs în noaptea de 12 aprilie, chiar în curtea casei sale. Costiuc învinuiește membrii partidului PACE că ar fi făptașii, deși acest lucru nu este demonstrat. În răspuns, Gheorghe Cavaliuc afirmă că liderul Partidului Democrația Acasă și-ar fi stropit singur mașina. Iată care ar fi motivul. 

UPDATE. 12:30. Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc neagă că membrii partidului pe care-l conduce ar fi implicați în incidentul produs cu mașina lui Vasile Costiuc.

„Consider că acest Costiuc pentru niște like-uri pe Facebook și pentru a avea popularitate poate spune toate minciunile de pe fața pământului”, spune Cavcaliuc.

Publicitate

Mai mult, liderul PACE susține că Costiuc și-ar fi stropit singur mașina cu verde de briliant pentru „a murdări imaginea partidului PACE”. La mijloc ar fi o supărare mai veche.

„Acest Costiuc pe care eu nu l-am știut deloc, a trimis în ultimele trei luni la mine doi mesageri prin care s-a cerut să vină în cadrul PACE, cerându-mi să-l fac vicepreședinte pe un domeniu și mă condiționa să fie al cincilea pe lista PACE la alegerile parlamentare. Eu l-am refuzat în ambele cazuri”, susține Gheorghe Cavcaliuc.

Știrea inițială: „Dimineață la prima oră am ieșit de acasă și nu am observat în spate că mașina e murdărită cu verde de briliant. Ținând cont de epopeea cu verdele de briliant, asta doar Cavcaliuc a acționat în noaptea asta și e un semn transmis de ei”, spuen Costiuc într-un live pe pagina sa de facebook.

Liderul Democrația Acasă spune că a primit mai multe semne de avertizare în ultimele zile, „dar nu înseamnă că lupta se oprește aici”.

„Au venit ca niște bandiți la mine noaptea, au dat pe mașină și au fugit mai departe”, se indignează Costiuc care spune că așteaptă în decursul zile ca liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc să recunoască că-și asumă gestul politic prin care ar fi dat cu verde de briliant pe mașină.

Costiuc afirmă că se va adresa la organele de drept așa ca vinovații să fie pedepsiți.

Contactați de AGORA reprezentanții Partidului PACE au comunicat că vor veni cu o reacție publică în scurt timp pe marginea incidentului.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal