Au fost premiați câștigătorii celei de-a doua extrageri din cadrul Tombolei Agro 2021 (FOTO)

Au fost premiați câștigătorii celei de-a doua extrageri din cadrul Tombolei Agro 2021 (FOTO)

Cea de-a doua rundă de norocoși din cadrul Tombolei Agro 2021 și-au ridicat premiile generoase oferite de partenerii noștri în cadrul unei ceremonii de înmânare, care a avut loc pe data de 13 aprilie, în incinta oficiului central al Mobiasbanca – OTP Group.

Câștigătorii premiilor din extragerea cu nr. 2 „Fertilizanți, semințe, produse de uz fitosanitar” au fost selectați în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.org și în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial.

Emoțiile împărtășite au fost dintre cele mai plăcute, atât pentru noi, cei de la Mobiasbanca – OTP Group, cât și pentru clienții și partenerii noștri.

Publicitate

„În această etapă a Tombolei Agro partenerii noștri sunt: Agarista Agricolă, WeTrade și Vadalex-Agro care au oferit premii foarte potrivite sezonului agricol: certificate valorice sau de reduceri pentru material semincer, fertilizanți, produse de uz fitosanitar și chiar produse propriu zis. Le mulțumim pentru că au ales să fie alături de noi și de clienții noștri, dar și că au fost de acord să adere la această frumoasă inițiativă."

Tatiana Maximov, șef departament Agro Business

Autor:

„Compania Agarista Agricolă de-a lungul activității sale a susținut agricultorii, de aceea am salutat inițiativa Mobiasbanca – OTP Group, așa cum în această perioadă, deloc ușoară pentru agricultura noastră, acest proiect este binevenit.”

Diana Ionița, reprezentant Agarista Agricolă și Partener în cadrul Tombolei Agro 2021

Autor:

...

„Am oferit vouchere de reducere la produsele pentru care suntem distribuitori oficial pe piață, precum: materiale și utilaje agricole, produse de uz fitosanitar și material semincer. Principalul aport pe care îl putem aduce este marfă calitativă - la prețuri corecte.”

Mihail Crocmazan, reprezentant Vadalex-Agro și Partener în cadrul Tombolei Agro 2021

Autor:

...

„Am accesat un credit de 400 000 lei pentru capital circulant și datorită acestei alegeri corecte, am devenit și participant al Tombolei Agro, în care am câștigat un card de discount în valoare de 20% oferit de Vadalex-Agro. Cu siguranță îl vom utiliza și ne va fi de folos."

Grigore Cobzari, client Mobiasbanca – OTP Group

Autor:

...

„Suntem clienți încă din anul 2012. Timp de 9 ani utilizăm serviciile Mobiasbanca – OTP Group, și chiar în cele mai grele momente, am primit finanțarea necesară, operativ și cu înțelegere. Orice ajutor și susținere din parte băncii este mereu binevenită.”

Dumitru Paladi, client Mobiasbanca – OTP Group

Autor:

...

„Anul acesta orice premiu sau ajutor este binevenit, indiferent de forma acestuia: bănească, seminceră sau fungicidă. Am avut noroc și sunt printre câștigători. Sunt bucuros și aduc mulțumiri băncii și partenerilor săi.”

Vadim Ciobanu, client Mobiasbanca – OTP Group

Autor:

Participă și tu la Tombola Agro!

Aplică, până pe 31 mai 2021, pentru un credit agro avantajos și vei fi înrolat automat în Tombola Agro 2021, unde poți câștiga numeroase premii oferite de partenerii noștri generoși.Reduceri la: servicii de reparație, tehnica agricolă, dar și multe alte premii își așteaptă câștigătorii în cadrul celor 2 extrageri rămase.Află detalii despre Tombola Agro 2021, dar și despre posibilitățile avantajoase de finanțare aici.

#agricultura pe upgrade cu Mobiasbanca – OTP Group

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal