Keller HOLZ continuă revoluția berii artizanale pentru amatorii din Republica Moldova (VIDEO)

Keller HOLZ continuă revoluția berii artizanale pentru amatorii din Republica Moldova (VIDEO)

Revoluția berii artizanale a cuprins întreaga lume, promovând o nouă cultură a consumului de bere. În ultimii ani, Republica Moldova, de asemenea a deschis câteva mici fabrici și localuri care au început să producă și să promoveze berea artizanală, iar tot mai mulți consumatori descoperă diversitatea culturii berii artizanale.

Compania moldo-austriacă Keller HOLZ în parteneriat cu compania germană Caspary, au construit o nouă fabrică de bere ultra modernă și au lansat o nouă epocă a berii artizanale în Republica Moldova, ceea ce înseamnă calitate veritabilă, sortiment divers și promovarea largă a culturii consumului de bere. Keller HOLZ a devenit succesorul binecunoscutei companii locale Kellers, fondată în 1997 – prima mini-berărie moldovenească care a deschis ușile lumii incredibile a fabricării berii artizanale și a oferit consumatorului local o bere de autor complet nouă.

...

Publicitate

„Având în vedere creșterea vânzărilor și noile cerințe ale pieței locale, a apărut și necesitatea atingerii unui nou nivel de producere. Am decis să nu reechipăm instalațiile existente, ci să construim o nouă fabrică special concepută pentru liniile de producție Caspary.”

Alexandru Sava, directorul general al fabricii de bere Keller HOLZ

Autor:

Tehnologiile fabricii de bere fac posibilă crearea unui număr nelimitat de rețete și prepararea unei varietăți largi de stiluri și sortimente de bere de autor de înaltă calitate. Berea este îmbuteliată în sticle de 0,33 și 0,5 litri, precum și livrată în butoaie.

...

Caspary - partenerul tehnologic al companiei Keller HOLZ, este cel mai mare furnizor mondial de echipamente și lider în tehnologiile de producere a berii. Compania a dezvoltat și implementat peste 200 proiecte de restaurante și fabrici de bere industriale în peste 30 de țări din întreaga lume.

„Începând cu anul 1788, afacerea noastră de familie îmbină abilitățile germane de fabricare a berii cu echipamente inovatoare, orientate spre viitor. Astăzi, clienții noștri sunt atât mini-berăriile private, cât și giganți precum Paulaner și Heineken. Cu toate acestea, Republica Moldova ramâne a fi deosebit de importantă pentru noi. De 5 ani dezvoltăm conceptul unei noi fabrici de bere în țara dvs., iar calitatea noii beri a fost principala solicitare. Echipa partenerilor noștri moldoveni, atitudinea lor față de muncă și accentul pe calitate - au transformat proiectul Keller HOLZ în unul dintre preferatele mele. Mă bucur că într-un final am obținut o bere artizanală veritabilă în Moldova”.

Daniel Caspari, proprietarul companiei Keller HOLZ

Autor:

Astăzi, noua fabrică Keller HOLZ poate produce un număr nelimitat de tipuri de bere. Utilizând malțul premium german Weyermann și echipamentele de ultimă generație de la Caspary, producătorii de bere Keller HOLZ produc bere artizanală de calitate superioară. Pentru a obține cele mai bune feluri de bere, se utilizează până la 10 soiuri diferite de malț și hamei din întreaga lume: Europa, America, Noua Zeelandă, Australia etc. Pentru a adăuga o aromă bogată de hamei anumitor tipuri de bere Keller HOLZ, noi uscăm hameiul cu ajutorul sistemului inovator HOPFI de la Caspary, datorită căruia obținem o aromă intensă, proaspătă de hamei, fără amărăciune suplimentară. Berarii profesioniști din Germania, Rusia și Moldova lucrează în continuu la rețete noi și creează zeci de tipuri originale de bere artizanală pentru adevărații cunoscători ai acestei băuturi.

...

„Berea artizanală Keller HOLZ are la bază rețetele clasice germane. În același timp, continuăm să le perfecționăm în mod constant, îmbinând abordările clasice cu cele inovatoare pentru a promova consumul de bere artizanală în rândul moldovenilor”.

Tobias Palmer, berarul principal la Keller HOLZ

Autor:

Pe lângă noua fabrică de bere, Keller HOLZ a deschis în centrul Chișinăului, cartea de vizită a fabricii - Keller HOLZ Gastropub, care va combina perfect gastronomia selectă și berea artizanală de calitate. Un somelier de bere profesionist îi va ajuta pe oaspeți să experimenteze gustul și le va dezvălui toate caracteristicile tipurilor de bere. Iar bucătarii Keller HOLZ Gastropub au selectat cele mai bune rețete din întreaga lume și, pe baza lor, au dezvoltat bucate de autor care se asociază perfect cu toate tipurile de bere artizanală.

De asemenea, compania a renovat magazinele marca Keller HOLZ Bier Boutique situate în toate sectoarele din Chișinău, iar vânzătorii au fost pregătiți și instruiți de către somelierul de bere al companiei. Berea din buticuri este depozitată în camere frigorifice la o temperatură optimă, ceea ce garantează prospețime și calitate constantă.

Compania moldo-austriacă Keller HOLZ privește cu încredere viitorul revoluției berii artizanale din Moldova. „Misiunea noastră este să oferim consumatorului din Republica Moldova un produs de calitate superioară, astfel încât fiecare să-și poată găsi tipul preferat de bere și să devină parte din așa zisa “cultură a berii artizanale”, concluzionează Alexandru Sava, directorul fabricii de bere Keller HOLZ.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal