Grav accident la Bălți, cu implicarea unei mașini INSP. Un polițist a fost strivit de un automobil, în timp ce documenta un șofer beat (UPDATE)

Grav accident la Bălți, cu implicarea unei mașini INSP. Un polițist a fost strivit de un automobil, în timp ce documenta un șofer beat (UPDATE)

Patru persoane, dintre care doi polițiști au ajuns la spital, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a provocat un accident în lanț. Impactul a avut loc noapte trecută, în jurul ore 02:00 în municipiul Bălți.

UPDATE: Potrivit oamenilor legii, șoferul care a provocat accidentul a fost reținut pentru 72 de ore. Între timp starea polițistului internat la terapie intensivă s-a ameliorat, acesta fiind transferat în secția traumatologie pentru îngrijiri medicale în continuare.

Știrea Inițială:

Publicitate

Patru polițiști au avut de suferit în urma unui grav accident rutier, unul dintre ei a fost strivit de un automobil în timp ce documenta un șofer în stare de ebrietate la volan

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc noaptea trecută, când un echipaj de patrulare al Direcției de patrulare Nord a INSP documenta un șofer în stare de ebrietate la volan, iar la fața ocului a intervenit un alt echipaj pentru evacuarea automobilului la parcarea specială.

La un moment dat, un alt automobil, ce se deplasa cu viteză excesivă s-a tamponat în automobilele ce staționau pe acostament, după ce conducătorul a pierdut controlul volanului. În urma impactului, mașina alovit un polițist de 28 de ani și a strivit între două automobile, un alt polițist de 31 de ani. Alți doi polițiști, dar și persoanele aflate la fața locului s-au ales cu diverse traumatisme.

...

În rezultatul documentării cazului s-a stabilit că, la volanul automobilului Toyota se afla un bărbat de 35 de ani, în stare de ebrietate, cu o concentrație de alcool de 0,77 mg/l. În mașină se mai fla o pasageră de 47 de ani.

Inițial șoferul din automobilul Toyota a încercat să mintă, declarând că la volan s-ar fi aflat femeia, însă în urma documentării cazului s-a stabilit că în timpul producerii accidentului rutier, la volanul automobilului Toyota se află bărbatul de 35 de ani care conducea în stare de ebrietate, se menționează în comunicatul Poliției.

La moment, doi polițiști se află la spitalul de urgență din Bălți în stare gravă și alți doi sunt internați în stare de gravitate medie.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal