#prieteniiAGORA. Muzicianul Ion Dodon, participant la show-ul român și cel italian de talente: Voi sunteți fereastra prin care noi vedem realitatea (VIDEO)

#prieteniiAGORA. Muzicianul Ion Dodon, participant la show-ul român și cel italian de talente: Voi sunteți fereastra prin care noi vedem realitatea (VIDEO)

Ion Dodon, tânărul muzician moldovean stabilit în Italia, a devenit abonat AGORA în urmă cu două luni. Printre munca la fabrică, activitatea de interpret și spectacolele stradale, Ion își face timp și pentru noutățile de acasă. A ales să ne susțină pentru că, spune el, vrea să stimuleze independența profesioniștilor din mass-media.

„De ceva timp am observat o problemă în presa din Moldova și cam în tot teritoriul post sovietic. Există criză de independență. Pare că piața de publicitate nu permite o dezvoltare eficientă. Și des se observă o dependență de Moșul cu portofelul, care la rândul lui este interesat nu doar în beneficii economice de la afacere. M-a întristat mult situația. Când am înțeles cum aș putea să particip la menținerea sau stimularea independenței profesioniștilor din mass-media, nu am stat mult pe gânduri. Voi sunteți fereastra prin care noi, oamenii de rând, vedem realitatea socială. Independența voastră este fundamentală. Sper că astfel vom reuși să nu mai călcăm pe aceeași greblă și, având o reprezentare cât mai veridică a realității, să reușim să facem ca oricare demnitar, indiferent de la culoarea politică, să se simtă sub presiune și să nu se lase amețit de putere și posibilitățile ei”, spune Ion.

Ion Dodon a devenit cunoscut odată cu participarea sa la concursul de talente din Italia. Tânărul a uimit juriul italian cu vocea sa și a ajuns în finala concursului. Mai târziu, acesta a participat și la show-ul „Românii au talent”, acolo unde a obținut patru de DA din partea juriului.

Publicitate

AGORA a lansat, la 30 aprilie 2020, opțiunea de abonamente SUSȚINĂTOR, FAN sau AMBASADOR. Fiecare opțiune poate fi accesată pentru o lună, pentru o jumătate de an sau pentru un an și vine la pachet cu o serie de beneficii. Abonamentul de SUSȚINĂTOR costă 48 de lei și îți oferă acces la aplicația mobilă AGORA și o invitație în grupul închis de pe Facebook, unde vei putea pune toate întrebările pe care le ai.

Cei care decid să acceseze abonamentul de tip FAN, vor plăti pentru el 98 de lei. El include toate beneficiile enumerate mai sus, plus bilete la spectacolele săptămânale de teatru, materiale exclusive pentru abonați și follow-up-uri pentru cele mai interesante și citite știri.

Abonamentul AMBASADOR conține beneficiile din FAN, dar este deosebit pentru că oferă acces la site-ul AGORA fără publicitate și încă ceva ce nu credem că vei mai primi din altă parte – raportul financiar al companiei.

Ia un abonament. În fiecare lună venim cu oferte speciale.

„Aplicația mobilă mi-a topit sufletul. Îmi este foarte comodă și o deschid de mai multe ori pe zi. La fel și newsletter-ul îmi amintește să revin la noutăți, dacă cumva m-am luat cu treburile. Citesc știrile de obicei în transportul public. Admir cu plăcere inițiativele voastre pentru crearea unei comunități. Nefiind în contact direct cu realitățile din Republica Moldova, mă interesează știrile ce țin de politica națională sau de subiectele sociale din Chișinău, loc unde m-am născut și am crescut până la 14 ani”, menționează abonatul nostru.

Până acum, 233 de persoane fizice sau juridice au ales să ne susțină. În patru ani, noi sperăm ca familia noastră să adune cel puțin 800 de membri (bipezi). Asta înseamnă 200 de membri pe an.

Pentru că de curând am marcat un an de când simțim, la propriu,

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal