Ești student și cauți un stagiu plătit? Philip Morris lansează programul INKOMPASS 2021

Ești student și cauți un stagiu plătit? Philip Morris lansează programul INKOMPASS 2021

Stagiile le permit studenților să exploreze piața muncii și să devină conștienți de realitățile ei. De altfel, aceasta este o oportunitate de a pune în practică toate cunoștințele acumulate de-a lungul anilor de facultate. Philip Morris Moldova a dat startul înscrierilor la programul de internship INKOMPASS 2021, care le va oferi tinerilor posibilitatea de a descoperi lumea profesională și de a înțelege cum funcționează o companie de talie mondială. 

De ce?

INKOMPASS 2021 este un program de internship într-o companie internațională care durează șase luni, iar vestea bună e că stagiul este plătit. Acesta îți permite să lucrezi la proiecte reale de afaceri și să primești feedback și coaching personalizat din partea mentorilor din cadrul companiei Philip Morris.

Publicitate

Cine?

INKOMPASS este destinat studenților din ultimul an de facultate sau celor care au absolvit universitatea în ultimele 12 luni. De asemenea, candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză și, nu în ultimul rând, să fie creativi și dornici să învețe lucruri noi.

Candidații pot aplica pentru un stagiu în cadrul departamentelor Consumer Experience, Sales, Commercial Planning și Customer Care.

Cum?

Simplu. Pentru a face parte din programul de internship va fi nevoie doar să completezi aplicația online. Dacă îndeplinești criteriile, vei fi invitat la următoarea etapă care va consta dintr-un interviu online. Urmează un test de aptitudini și o evaluare virtuală, care este etapa finală a procesului de recrutare. Data limită pentru aplicarea la programul de internship este 1 iunie 2021.

Despre Philip Morris

În acest an, pentru a doua oară consecutiv, Institutul Top Employers a desemnat Philip Morris Moldova drept Angajator de Top. Certificarea internațională este o dovadă a excelenței în oferirea unui mediu de lucru favorabil și a oportunităților de dezvoltare pentru angajații săi.

Philip Morris Moldova este afiliat al Philip Morris International, o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Compania este liderul pieței de tutun din Moldova și unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

Philip Morris International reunește 73.500 de angajați din 70 de țări.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal