Te vor ghida în lumea IT. Descoperă mentorele programului Tech Women Moldova

Te vor ghida în lumea IT. Descoperă mentorele programului Tech Women Moldova

În această primăvară, comunitatea Tech Women Moldova a lansat un program de mentorat pentru cei care își doresc să crească profesional sau să înceapă o carieră în IT, iar acum îți oferă posibilitatea să-ți alegi mentorul care te va ghida. Inițiativa desfășurată de comunitatea Tech Women Moldova și de cele 12 experte și profesioniste din domeniu se va desfășura timp de trei luni. Iar, în această perioadă, cei care-și doresc să facă parte din acest program, vor putea alege una dintre direcțiile: Project Management, QA Manual/ Automation, Software Development, UI/UX Design și IT Recruitment.

Cristina Sucner are o experiență de 12 ani în domeniul IT și este specializată și interesată în dezvoltarea soluțiilor back end, REST API, clean code, cybersecurity, DEVOPS, Data, AI. Pe parcursul programului își va împărtăși experiența în ce privește dezvoltarea soluțiilor back end, API-urilor și arhitectura aplicațiilor.

...

Publicitate

Elisaveta Bradisteanu este QA Engineer și se ocupă de întreținerea metodelor automate de testare și de utilizarea acestora pentru crearea testelor automate.

În calitate de mentor, Elisaveta este pregătită să facă mentorat pentru cei interesați de Java, Groovy, Git, Jenkins, SQL/Oracle, Automation Testing sau Manual Testing.

...

Cotelea Carolina este Training & QA Analyst la Orange Systems și Certified Tester (ISTQB Foundation). Are o experiență de 5 ani, iar din programul ei face parte testarea produselor soft, dar ghidarea și mentoratul persoanelor din echipa de testare. Carolina este responsabilă de organizarea internshipului de „Software Testing”, iar cunoștințele acumulate vor fi împărtășite cu participanții programului de mentorat.

...

...

Oxana Dunav este software developer la ISD de aproape 3 ani. Oxana a predat cursurilor de programare Scratch pentru copii, a făcut mentorat și coaching pentru cei interesați de o cariera în software development. Ea este o expertă în Java, Spring, Hibernate, SQL, PL/SQL, JavaScript, Angular, Git, Algorithms & Data Structures.

...

Alina Scutaru este Recruitment și Employer Branding Manager în cadrul companiei Inther Software Development. Alina este gata să inițieze în Recrutare IT doritorii care sunt pasionați de acest domeniu precum și să-i ghideze pe participanții programului referitor la calitățile necesare unui viitor angajat, la elaborarea unui CV ideal în IT și pașii care trebuie parcurși pentru a face un internship sau pentru a obține un job dorit în IT.

...

...

Anastasia Sersun e software developer cu experiență în betting, fintech, data processing și e-learning. De mai bine de 7 ani este implicată în dezvoltarea produselor complexe pentru proiecte din Marea Britanie, Suedia, Spania, Canada și alte țări. Anastasia va fi responsabilă de domeniile: Java, Scala, Patterns în programare, Agile, basic ML, basic Python, SQL.

...

...

...

Ana-Maria Brînză coordonează proiectele Data și Big Data din cadrul departamentului IT, Orange Moldova. Pe parcursul carierei sale a fost implicată în mai multe inițiative și proiecte locale și internaționale, iar acum te poate ghida în Project Management, Agile, Coordonarea proiectelor Data Science, Fundamentele Machine Learning, sau Studii și oportunități în IT.

...

Background-ul Elenei este unul foarte divers și internațional, cu perioade în care a profesat în domeniile de marketing, copywriting, comunicare și antreprenoriat. În cadrul programului ea te poate ghida în Design, UX / UI Design, Switching from Graphic to Web Design, Digital Marketing, SMM, Soft Skills (Personal & Professional Growth).

...

Programul de Mentorat pentru Fete și Femei este realizat cu suportul Proiectului Tekwill și a partenerilor externi de dezvoltare USAID și Suedia.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal