De menționat că potrivit Hotărârii primei instanțe, pretinsele victime trebuiau să dezmintă informațiile și să-i plătească lui Prisacari câte 30.000 de lei. Compania Interact Media, care deține în portofoliu portalul AGORA, a fost atrasă în proces ca intervenient accesoriu, iar magistratul Petru Păun de la Judecătoria Chișinău obliga portalul să publice dezmințirea informațiilor relatate în reportajul „Avansuri sexuale la o catedră de la USMF? Mai mulți angajați își acuză șeful de hărțuire și abuz”.
În prima instanță, profesorul a solicitat să-i fie achitat un prejudiciu moral de un milion de lei, susținând că i-a fost lezată onoarea, demnitatea și reputația profesională.
Pe 8 august 2018, AGORA a scris despre cazul a doi asistenți universitari care și-au acuzat șeful de la catedră de hărțuire sexuală, iar alți angajați s-au plâns de abuz. Profesorul a negat toate acuzațiile, iar rectorul a spus că nu crede în cele relatate de subalterni, menționând că o decizie în acest sens va fi luată de Comisia de Etică.
Vezi și: Cum comentează Ministerul Sănătății acuzațiile de hărțuire sexuală de la USMF
Un Emoji sau Sticker va îmbogăți acest articol.